Επίθεση στο twitter του ΠΑΟΚ από τους Τούρκους οπαδούς της Μπεσίκτας! (pics)

Επίθεση στο twitter του ΠΑΟΚ από τους Τούρκους οπαδούς της Μπεσίκτας! (pics)

Ξέφυγαν οι Τούρκοι οπαδοί της Μπεσίκτας, που έκαναν διαδικτυακό... ντου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Ερχόμαστε για να σας ρίξουμε στα κρύα νερά του Αιγαίου», αναφέρουν.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας βρίσκονται στο… κόκκινο. Η μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί και η συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα με το Oruc Reis, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

Τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει, η κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει στις 25 ή 26 Αυγούστου σε μονό αγώνα το σύνολο του Σεργκέν Γιάλτσιν, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από την στιγμή, που έγινε γνωστό το ζευγάρι επικρατεί ένας χαμός στα social media του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο twitter. Οι Τούρκοι οπαδοί έχουν κάνει διαδικτυακό… ντου στον επίσημο λογαριασμό των «ασπρόμαυρων», χρησιμοποιώντας απαράδεκτες εκφράσεις.

Κάτω από την ανάρτηση του Δικεφάλου του Βορρά για την κλήρωση με την Μπεσίκτας, υπάρχουν εκατοντάδες προκλητικά και προσβλητικά σχόλια από την μεριά των Τούρκων φιλάθλων. Οι οπαδοί της ομάδας της Κωνσταντινούπολης σχολιάζουν: «ερχόμαστε για να σας ρίξουμε στα κρύα νερά του Αιγαίου», «κολυμπάτε;», ενώ χρησιμοποιούν εικόνες με Τούρκους να ρίχνουν στη θάλασσα Έλληνες, αλλά και τουρκικές σημαίες και πλοία.

Δείτε τον χαμό που επικρατεί στον «ασπρόμαυρο» λογαριασμό μετά την κλήρωση με την Μπεσίκτας:

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ