ΠΑΟΚ : Οι πιθανοί αντίπαλοι αν αποκλείσει την Μπεσίκτας

ΠΑΟΚ : Οι πιθανοί αντίπαλοι αν αποκλείσει την Μπεσίκτας

Μετά από τους προημιτελικούς του Europa League, ο ΠΑΟΚ θα γνωρίζει τους αντιπάλους του αν προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και απόψε (11/8) θα γνωρίζει τους αντιπάλους του σε περίπτωση που αποκλείσει τους Τούρκους και προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα ρίχνει ματιές στους αποψινούς (11/8) προημιτελικούς του Europa League καθώς αυτοί πρόκειται να κρίνουν σε έναν βαθμό τους αντιπάλους της ομάδας αν βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε περίπτωση που οι Σεβίλλη και Σαχτάρ Ντόνετσκ πάρουν την πρόκριση κόντρα σε Γουλβς και Βασιλεία αντίστοιχα, τότε η Ρεν θα μπει απευθείας στους ομίλους καθώς η Ίντερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρίσκονται ήδη εκεί την επόμενη σεζόν.

Αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί απευθείας στα πλέι οφ η Κρασνοντάρ. Σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληρωθεί με την Μπενφίκα, την Ντιναμό Κιέβου ή την Γκενκ. Η κλήρωση θα γίνει στις 31 Αυγούστου και το ματς που θα είναι μονό, θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ