Αταλάντα – Παρί : Τα εκατομμύρια κόντρα στους παθιασμένους Ιταλούς (vids)

Αταλάντα – Παρί : Τα εκατομμύρια κόντρα στους παθιασμένους Ιταλούς (vids)

Αταλάντα και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (12/8) στις 22:00 για τα προημιτελικά του UEFA Champions League. Ακόμη ένα «καυτό» ζευγάρι που η αναμέτρησή τους αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Αναμφισβήτητα, διανύουμε τον πιο ποδοσφαιρικό Αύγουστο των τελευταίων χρόνων. Σήμερα (12/8) στις 22:00 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αυτό, ανάμεσα στους ακριβοπληρωμένους παικταράδες της Παρί Σεν Ζερμέν και τους φιλόδοξους της Αταλάντα που ζουν ένα παραμύθι χωρίς τέλος.

Για την Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι μόλις ο τρίτος επίσημος αγώνας στη μετά κορωνοϊού εποχή, καθώς υπενθυμίζεται πως το γαλλικό πρωτάθλημα έβαλε πρόωρα τέλος. Οι δύο «μάχες» που έχει δώσει από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα είναι οι δύο τελικοί του Κυπέλλου και Λιγκ Καπ Γαλλίας, κόντρα σε Σεντ Ετιέν και Λιόν αντίστοιχα.

Τα καλά νέα για την ομάδα του Τούχελ είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Κιλιάν Εμπαμπέ, ο οποίος επέστρεψε πολύ γρήγορα από τον τραυματισμό του. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, παίζει το… τελευταίο του χαρτί καθώς τελευταία κυριαρχεί το σενάριο περί αποχώρησής του σε περίπτωση ήττας. Η Παρί έφτασε ως τα προημιτελικά, αφού πέταξε εκτός διοργάνωσης τη Ντόρτμουντ στη φάση των «16».

Στην αντίπερα όχθη, η Αταλάντα, θα πρέπει να υπολογίζει δίχως τον μεγάλο «σταρ» της Γιόσιπ Ίλισιτς. Η ομάδα από το Μπέργκαμο, ζει… το όνειρό της. Μετρά ένα εξαιρετικό σερί 17 αγώνων αήττητη, έχει 98 γκολ ενεργητικό, ενώ στη Serie A, τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αρμάδα του Γκασπερίνι πέταξε έξω από τον θεσμό τη Βαλένθια με πανηγυρικό τρόπο στην προηγούμενη φάση και απέδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφαία οκτάδα του Champions League.

Πιθανές ενδεκάδες: 

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσιτί, Γκοσένς, Γκόμεζ, Φρέουλερ, Ντε Ρουν, Μαλινόφσκι, Χάτεμπερ, Ζαπάτα

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Κερέρ, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Ερέρα, Γκέγιε, Νεϊμάρ, Ικάρντι, Σαράμπια

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ