Γκριεζμάν : «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League»

Γκριεζμάν : «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Αντουάν Γκριεζμάν ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν. «Έχω ετοιμάσει τη βαλίτσα μου μέχρι τις 23 Αυγούστου γιατί πιστεύω ότι θα φτάσουμε στον τελικό», το μήνυμα του Γάλλου.

Σε ρυθμούς Μπάγερν Μονάχου κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν τους Βαυαρούς για το Final 8 του Champions League, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να εμφανίζεται αισιόδοξος.

Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε πως ξέρει η ομάδα του Σετιέν τι να κάνει για να αποκλείσει την παρέα του Λεβαντόφσκι, ενώ έστειλε μήνυμα για κατάκτηση του τροπαίου. «Έχω ετοιμάσει τη βαλίτσα μου μέχρι τις 23 Αυγούστου γιατί πιστεύω ότι θα φτάσουμε στον τελικό», δήλωσε με νόημα ο Γκριεζμάν.

«Μας μένουν τρεις αγώνες για να κερδίσουμε το τρόπαιο. Θα είναι δύσκολο αλλά έχουμε τις ικανότητες να το πετύχουμε. Έχω ετοιμάσει τη βαλίτσα μου μέχρι τις 23 Αυγούστου γιατί πιστεύω ότι θα φτάσουμε στον τελικό. Αν παίξουμε όπως στο αγώνα με τη Βιγιαρεάλ θα κερδίσουμε. Θεωρώ πως έχουμε πως πολλές πιθανότητες για το τρόπαιο. Έχουμε δουλέψει πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Θα είναι δύσκολο να αποκλείσουμε τη Μπάγερν, αλλά διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να περάσουμε στα ημιτελικά».

Για τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια: «Είναι πολύ παράξενο για όλους μας το ότι παίζουμε χωρίς κόσμο και σε άδεια γήπεδα. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε στη στήριξη του κόσμου αλλά βλέπουμε τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αυτό μπορεί να βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές των παιχνιδιών».

Για το αν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του: «Το παιχνίδι με τη Νάπολι με βοήθησε να βρω ρυθμό. Στην αρχή του αγώνα αισθανόμουν περίεργα αλλά όσο περνούσε η ώρα ένιωθα καλύτερα. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ