Μίλερ : «Ούτε στο 7-1 επί της Βραζιλίας τόσο απόλυτο έλεγχο»

Μίλερ : «Ούτε στο 7-1 επί της Βραζιλίας τόσο απόλυτο έλεγχο»

Ο πρωταγωνιστής της Μπάγερν Μονάχου συνέκρινε το χθεσινό (14/8) αποτέλεσμα με την αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική Βραζιλίας το 2014.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε ότι ήθελε την Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Οι Βαυαροί έκαναν μαγική εμφάνιση, διαλύοντας με συνοπτικές διαδικασίες το συνονθύλευμα του Κίκε Σετιέν.

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Τόμας Μίλερ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και θυμήθηκε την επικράτηση επί της Εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2014. Όπως τόνισε, οι Βαυαροί ούτε σε εκείνο το ματς δεν είχαν τόσο απόλυτο έλεγχο.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο βράδυ για την ομάδα μας. Ο τρόπος που παίξαμε ήταν εξαιρετικός. Όταν κερδίσαμε με 7-1 την Βραζιλία με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο το 2014, δεν είχαμε τόσο απόλυτο έλεγχο στον αγώνα όπως με την Μπαρτσελόνα.

Είχαμε μία… άγρια κυριαρχία στο παιχνίδι μας. Έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση, αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν αντίπαλο αν δεν παίξουμε όπως πρέπει. Δεν αφήσαμε κανένα χώρο στους μέσους τους, θέλαμε να κυριαρχήσουμε από το πρώτο λεπτό, είχαμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ