«Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θέλουν Τσάβι για αντί-Σετιέν»

«Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θέλουν Τσάβι για αντί-Σετιέν»

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θέλουν τον Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το βράδυ της Παρασκευής (14/8) η Μπαρτσελόνα γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 8-2 για την προημιτελική φάση του final-8 στο Champions League και έμεινε εκτός συνέχειας.

Μετά από αυτό το ντροπιαστικό για τους «μπλαουγκράνα» αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, προανήγγειλε αλλαγές με το γενικό κλίμα στα αποδυτήρια να είναι ιδιαίτερα τεταμένο.

Ο Κίκε Σετιέν έχει πολύ λίγες πιθανότητες παραμονής και ήδη ακούγονται τα ονόματα των Τσάβι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Ρόναλντ Κούμαν για την αντικατάσταση του Ισπανού στην τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «AS», οι παίκτες της «Μπάρτσα» προτιμούν τον Τσάβι ο οποίος υπήρξε «σημαία» της ομάδας φορώντας τη φανέλα της. Ο 40χρονος ανανέωσε στις αρχές Ιουλίου το συμβόλαιό του με την Αλ Σαντ και θα κάτσει στον πάγκο της και τη νέα σεζόν. Στο συμβόλαιο όμως υπάρχει μια ρήτρα που αναφέρει ότι μπορεί να φύγει σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από τον καταλανικό σύλλογο.

Σημειώνεται επίσης ότι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν αισθάνονται ικανοποιημένοι ούτε από τη διοίκηση Μπαρτομέου και ζητούν εκλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ