Μπαρτσελόνα : Οι παίκτες έφυγαν από την πίσω πόρτα, τα άκουσε η διοίκηση (vid)

Μπαρτσελόνα : Οι παίκτες έφυγαν από την πίσω πόρτα, τα άκουσε η διοίκηση (vid)

Λίγοι, αλλά έξαλλοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ξέσπασαν κατά της διοίκησης αφού οι παίκτες έφυγαν από την πίσω πόρτα.

Πάρα πολύ καιρό θα κάνει να ξεχαστεί η ιστορική ξεφτίλα της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν και το μόνο σίγουρο είναι πως οι οπαδοί της ομάδας δεν θα το ξεπεράσουν εύκολα. Πως να δεχτούν ότι η ομάδα – μοντέλο των προηγούμενων ετών κατάντησε σε αυτό το χάλι!

Γι΄αυτό και κάποιοι εξ αυτών βρέθηκαν κατά την επιστροφή της αποστολής στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με σκοπό να βρίσουν όποιον βρουν μπροστά τους. Και αυτοί που βρήκαν ήταν κυρίως μέλη της διοίκησης αφού οι παίκτες, που έφτασαν με τρία διαφορετικά πούλμαν και χωρίς διακριτικά του συλλόγου σε αυτά, έφυγαν από την πίσω πόρτα.

«Πουτ@@@@ γιοι, δείξτε μας τα πρόσωπά σας», «μας βάζουν οκτώ γκολ σαν να είμαστε η Εσπανιόλ» ήταν μερικά από όσα ακούστηκαν από τη μεριά των οπαδών που έχουν κάθε δίκιο για να είναι εκτός εαυτού με αυτό που είδαν το βράδυ της Παρασκευής. Και γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Αρκετά ήταν και τα πανό που έκαναν λόγο για «μισθοφόρους παίκτες» και «ξεφτίλα» μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ