Μπερνάρντο Σίλβα προς οπαδούς της Λίβερπουλ : «Είστε αξιολύπητοι» (pics)

Μπερνάρντο Σίλβα προς οπαδούς της Λίβερπουλ : «Είστε αξιολύπητοι» (pics)

Ο Μπερνάρντο Σίλβα χαρακτήρισε αξιολύπητους τους οπαδούς της Λίβερπουλ που του έγραφαν ειρωνικά σχόλια μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν καθώς το βράδυ του Σαββάτου (15/8) γνώρισε στην Πορτογαλία την ήττα με 3-1 από τη Λιόν και αποκλείστηκε από το Champions League. Μετά από τη λήξη του αγώνα, ο Μπερνάρντο Σίλβα έγραψε απολογητικό tweet προς τους φίλους των «citizens».

Το tweet έγραφε χαρακτηριστικά: «Η σεζόν τελείωσε με απογοητευτικό τρόπο για εμάς. Ζητάμε συγγνώμη σε όλους τους οπαδούς για την απογοητευτική χρονιά. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι τη σεζόν 2020-21 θα παλέψουμε πολύ για να τα πάμε καλύτερα και να επιστρέψουμε στις νίκες για εσάς».

Οι φίλοι της Λίβερπουλ έγραψαν ειρωνικά σχόλια στο tweet του 26χρονου, ο οποίος απάντησε γράφοντας: «Σε όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν από το να μπουν στο λογαριασμό ενός παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, λυπάμαι για εσάς για τους λάθος λόγους. Είστε αξιολύπητοι. Πηγαίνετε να πανηγυρίσετε τους τίτλους σας ή προσπαθήστε να βρείτε σύντροφο ή πιείτε μια μπύρα με έναν φίλο ή διαβάστε ένα βιβλίο. Τόσο πολλές επιλογές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ