Εμπαπέ : «Έκλαιγα συνέχεια όταν τραυματίστηκα, ένιωθα… νεκρός»

Εμπαπέ : «Έκλαιγα συνέχεια όταν τραυματίστηκα, ένιωθα… νεκρός»

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, ενώ θυμήθηκε τον τραυματισμό που είχε κόντρα στην Σεντ Ετιέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στον τελικό του Champions League, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να θυμάται τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Σεντ Ετιέν στο Κύπελλο.

Όπως τόνισε, εκείνο το βράδυ ένιωθε… νεκρός. Παράλληλα, ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε πως τα πάει εξαιρετικά με τον Νεϊμάρ, ενώ επέλεξε την Λιόν για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

 «Η αλήθεια είναι ότι το βράδυ όταν τραυματίστηκα, έκλαιγα συνέχεια, ένιωθα… νεκρός. Αλλά είπα τον εαυτό μου ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά για να είμαι έτοιμος, κράτησαν την ελπίδα μέσα μου. Ποτέ δεν ήθελα να δείξω ότι κάτι πάει λάθος. Βοήθησα την ομάδα με την Αταλάντα, όπως και τώρα γιατί η πίεση είναι τεράστια. Νιώθω καλύτερα, είμαι έτοιμος να βοηθήσω και στον τελικό. Θα αφήσω το… σώμα μου στο γήπεδο».

Για την σχέση του με τον Νεϊμάρ: «Τα πηγαίνουμε εξαιρετικά, είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο. Έχουμε την ίδια ηλικία, τις ίδιες φιλοδοξίες, το διασκεδάζουμε. Αλλά αν κερδίζουμε είναι όλη η ομάδα, όχι μόνο εμείς οι δύο».

Για το αν προτιμάει την Λιόν: «Είναι λογικό να μιλήσω θετικά για την Ligue 1 και την Λιόν. Θα ήταν ένας εξαιρετικός τελικός. Οπότε ναι έχω προτίμηση», δήλωσε ο Εμπαπέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ