Νάγκελσμαν : «Αποτύχαμε σε κάποιες λεπτομέρειες, πιο δυνατή η Παρί»

Νάγκελσμαν : «Αποτύχαμε σε κάποιες λεπτομέρειες, πιο δυνατή η Παρί»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο κόουτς της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που παραδέχθηκε την... γαλλική ανωτερότητα.

Το… παραμύθι της Λειψίας δεν είχε όμορφο τέλος, με την «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης να αποκλείεται από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν παραδέχθηκε πως η ομάδα του Τούχελ ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση, ενώ στάθηκε και στα λάθη που έκανε η Λειψία.

«Πρέπει να αποδεχτούμε αυτό που συνέβη. Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε και χάσαμε την εμπιστοσύνη μας. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήρθαν λόγω των λαθών μας. Είναι ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, πολύ τεχνική και γρήγορη.

«Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να ξεκινήσαμε καλύτερα, αλλά δεν τους πιέσαμε όπως θέλαμε. Τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχαμε μερικές ευκαιρίες με τον Ζάμπιτσερ, αλλά η Παρί ήταν πιο δυνατή σήμερα (σ.σ: χθες).

Αγώνες όπως αυτοί μπορούν να συμβούν: έχουμε παίξει ένα υπέροχο παιχνίδι με την Ατλέτικο, αυτή την φορά ίσως έχουμε αποτύχει σε κάποιες λεπτομέρειες. Σίγουρα δεν είναι απογοήτευση, κατάφεραν να κατευθύνουν το παιχνίδι με τον δικό τους τρόπο», πρόσθεσε ο Νάγκελσμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ