Παβάρ : «Δεν μας τρομάζει κανένας, είμαστε η Μπάγερν»

Παβάρ : «Δεν μας τρομάζει κανένας, είμαστε η Μπάγερν»

Ο Μπέντζαμιν Παβάρ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον τελικό της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μπάγερν Μονάχου εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League μετά από τη νίκη της με 3-0 επί της Λιόν και το βράδυ της Κυριακής (23/8, 22:00) θα αντιμετωπίσει στην Πορτογαλία την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μπέντζαμιν Παβάρ τραυματίστηκε πριν από το παιχνίδι με την Τσέλσι στο Μόναχο και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί για τους Βαυαρούς μετά από την επιστροφή του Champions League. Ο Γάλλος δήλωσε πως νιώθει καλύτερα κάνοντας την αποθεραπεία του στον αστράγαλο ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του τελικού με τους Παριζιάνους.

Σε δηλώσεις του στο «RMC Sport» είπε για την αποθεραπεία του: «Νιώθω καλά. Ο αστράγαλός μου είναι καλά. Είμαι πίσω τρεις εβδομάδες νωρίτερα, στόχος μου είναι να είμαι με την ομάδα. Έβαζα κάθε πρωί τον ύμνο του Champions League κατά την αποκατάστασή μου».

Για τον τελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν είπε: «Είναι ωραίο να παίζεις σε αυτή την διοργάνωση και στον τελικό. Χαίρομαι που θα παίξουμε απέναντι σε μία γαλλιική ομάδα. Θα κρατήσουμε θετικό ύφος, κερδίσαμε και είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν μας τρομάζει κανένας. Είχαμε μία καταπληκτική σεζόν και θα τα καταφέρουμε. Είμαστε η Μπάγερν. Δεν φοβόμαστε τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ