Μουσλίμοβιτς : «Μπορεί να περάσει την Μπεσίκτας ο ΠΑΟΚ»

Μουσλίμοβιτς : «Μπορεί να περάσει την Μπεσίκτας ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (25/8) την Μπεσίκτας, με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να εμφανίζεται αισιόδοξος.

Αύριο (25/8) ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη του δευτέρου προκριματικού του Champions League, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας στην Τούμπα.

Ο πρώην άσος των «ασπρόμαυρων», Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και εμφανίστηκε αισιόδοξος.

Ο Μουσλίμοβιτς πιστεύει πολύ στην πρόκριση του Δικεφάλου, ενώ μίλησε και για το θέμα που έχει προκύψει με το συμβόλαιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στο Metropolis 95.5:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει τα προσόντα να πάρει τη νίκη και να τα καταφέρει. Είμαι αισιόδοξος. Η Μπεσίκτας είναι δυνατή ομάδα αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ημέρα. Βέβαια δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του αλλά πιστεύω θα τα καταφέρει».

Για το ποιος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς την Τρίτη (25/8):«Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ. Ο ΠΑΟΚ το θέλει περισσότερο και θα μπορέσει να περάσει».

Πρόσθεσε: «Σημασία θα παίξει ο χαρακτήρας και η ψυχή. Η τακτική περνά σε δεύτερη μοίρα».

Για την ανανέωση του Βιεϊρίνια: «Πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας τεράστιος παίκτης με μεγάλη εμπειρία και έχει να δώσει πολλά. Μπορεί να βοηθήσει τους νέους να σταθούν στο γήπεδο και να μάθουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και τι απαιτήσεις έχει».

Για το αν θα ήθελε να βρεθεί στην Τούμπα αύριο (25/8): «Φυσικά και θα ήθελα. Μίλησα πριν με τον Κρέσιτς και λέγαμε ότι θα θέλαμε να είμαστε εκεί αλλά υπάρχει μια νέα κατάσταση και πρέπει να τη δεχθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ