Έκπληξη από Φερέιρα : Εκτός αποστολής Μάτος και Μιχάι

Έκπληξη από Φερέιρα : Εκτός αποστολής Μάτος και Μιχάι

Ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ενέα Μιχάι και Λέο Μάτος.

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας. Οι παίκτες δούλεψαν σε ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης, rondo, δουλειά στις στατικές φάσεις και ελεύθερο παιχνίδι στο φινάλε.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία υπήρχαν δύο εκπλήξεις που δεν περίμενε κανείς. Στις επιλογές του για τον αγώνα κόντρα στην τουρκική ομάδα, δεν βρίσκονται οι Λέο Μάτος και Ενέα Μιχάι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντόουγκλας Αουγκούστο , που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και στον Γιόσιπ Μίσιτς . Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ζαμπά , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλης .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ