Γιαλτσίν : «Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης»

Γιαλτσίν : «Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης»

Ο Σεργκέν Γιαλτσίν δεν έχρισε καμία από τις δύο ομάδες ως το φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση της Τούμπας. Ο προπονητής της Μπεσίκτας στάθηκε στο λίγο χρόνο προετοιμασίας που είχε η ομάδα, στους τραυματισμούς, αλλά και στο γεγονός ότι δεν έδωσε κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Ο Σεργκέν Λιαλτσίν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις  μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης για ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας, ενώ ήταν ξεκάθαρος για την προσπάθεια πολιτικοποίησης του αυριανού αγώνα. Αρχικά μίλησε για την προετοιμασία της Μπεσίκτας. «Είχαμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αποχώρησαν ήρθαν κάποιοι καινούργιοι και προετοιμαστήκαμε όσο πιο καλά μπορούμε για αυτό το ματς. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς».

Για τον πρώτο του αγώνα στο Champions League ως προπονητής: «Έχουμε αγωνία, είναι φυσικό να έχουμε αγωνία. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Είχαμε μικρό διάστημα για την προετοιμασία, είχαμε τραυματισμούς και είπα στους παίκτες μου να έχουν συγκέντρωση. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας, όποιος περάσει θα έχει πολλά οφέλη και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό ματς σε φιλικά πλαίσια και να προκριθεί η καλύτερη ομάδα».

Για το ότι το ματς θα είναι μονό και την τακτική των δύο ομάδων: «Είναι δύσκολο το ότι θα είναι μονός ο αγώνας, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο έτοιμος από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και με έλεγχο. Οι δύο ομάδες θα παίξουν με τακτική και ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την τακτική μας και εμείς θα κοιτάξουμε την τακτική του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει με τρεις αμυντικούς εμείς δεν παίζουμε με τρεις αμυντικούς, θα είναι δύσκολο το κομμάτι της τακτικής».

Για την προετοιμασία της Μπεσίκτας: «Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 για τις δύο ομάδες. Δεν είχαμε χρόνο να παίξουμε φιλικά παιχνίδια, είχαμε πολλούς τραυματίες, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και έχουμε αγωνία να δούμε τι θα γίνει».

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις: «Εμείς είμαστε αθλητές, δεν ασχολούμαστε με την πολιτική, όταν ήρθαμε εδώ οι Έλληνες υπεύθυνοι μας φέρθηκαν πάρα πολύ καλά. Ήταν πολύ φιλόξενοι και εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ