Εκτός Champions League η Σλόβαν Μπρατισλάβας λόγω… κορωνοϊού

Εκτός Champions League η Σλόβαν Μπρατισλάβας λόγω… κορωνοϊού

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο Champions League, καθώς η UEFA αποφάσισε να την αποκλείσει λόγω κρούσματος του κορωνοϊού. Στην επόμενη φάση η ΚΙ Κλάκσβικ.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε κληρωθεί με την ΚΙ Κλάκσβικ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 19 Αυγούστου και την ομάδα να ταξιδεύει κανονικά στο Τορχσβαν, πρωτεύουσα των Νησιών Φερόε, ένα κρούσμα του COVID-19 έφερε τα πάνω-κάτω.

Συγκεκριμένα, ο φυσιοθεραπευτής του σλοβάκικου συλλόγου βρέθηκε θετικός στον ιό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αναβληθεί ο αγώνας για τυχόν νέα κρούσματα. Η κυβέρνηση της Σλοβακίας είπε ότι η ομάδα θα μείνει 14 μέρες καραντίνα, με τους παίκτες να αντιδρούν έντονα καθώς ήταν υγιέστατοι.

Μάλιστα, υπήρξε και το σενάριο να αγωνιστεί η δεύτερη ομάδα, κάτι που δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί. Τελικά, την τελική απόφαση, την πήρε η UEFA, η οποία απέκλεισε την Σλόβαν και πέρασε δίχως την αγώνα, στην επόμενη φάση, την πρωταθλήτρια των Νησιών Φερόε. Την ίδια τύχη με την ομάδα της Σλοβακίας, είχαν οι Ντρίτα και Πριστίνα από το Κόσοβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ