Μπερμπάτοφ για ΠΑΟΚ : «Αδέρφια μου καλή επιτυχία» (vid)

Μπερμπάτοφ για ΠΑΟΚ : «Αδέρφια μου καλή επιτυχία» (vid)

O Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν έχει ξεχάσει τον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για το σημερινό (25/08, στις 21:00) παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έβγαλε η Βουλγαρία. Ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ έχει κάνει λαμπρή καριέρα με τα χρώματα των Μάντσεστερ Γιουνάινεντ, Τότεναμ, Φούλαμ και Μονακό, ωστόσο αγωνίστηκε και για ένα χρόνο στην χώρα με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο 39χρονος φορ μπορεί να έμεινε για λίγο στους «ασπρόμαυρους», ωστόσο δεν τους ξέχασε. Μάλιστα, με ανάρτησή του στα social media, ευχήθηκε καλή επιτυχία για το σημερινό (25/08, 21:00) παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Μάλιστα, ανέβασε και ένα γκολ που είχε σκοράρει σε παιχνίδι του εναντίον του τουρκικού συλλόγου, όταν αγωνιζόταν στην Τότεναμ. Με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε στην σεζόν 205/16, πραγματοποιώντας 25 συμμετοχές με πέντε γκολ στο παλμάρε του.

Αναλυτικά, είπε: «Μήνυμα για τον κόσμο και όλα τα αδέρφια μου στον ΠΑΟΚ. Σημαντικό παιχνίδι σήμερα, καλή τύχη! Θα σας παρακολουθήσω και θα σας υποστηρίζω όπως πάντα. Κι επειδή παίζετε με την Μπεσίκτας, έχω ποστάρει ένα γκολ που πέτυχα εναντίον τους. Να το δείτε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ