ΠΑΟΚ : Το βραβείο του MVP στον Τζόλη

ΠΑΟΚ : Το βραβείο του MVP στον Τζόλη

Ο νεαρός άσος ψηφίστηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ως MVP στη νίκη – πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκτας με 3-1.

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στη νίκη – πρόκριση επί της Μπεσίκτας με 3-1, με τον νεαρό άσο να σκοράρει δύο γκολ και να οδηγεί την ομάδα του στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Μια εμφάνιση που σκόρπισε χαμόγελα στο εσωτερικό του Δικεφάλου και έκανε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ψηφίσουν τον νεαρό άσο ως MVP της αναμέτρησης.

Η ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ο Χρήστος Τζόλης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στη Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Ιδανικό. Ονειρεμένο. Απίθανο. Μαγικό. Υπάρχουν πολλές λέξεις για να χαρακτηρίσουν το ντεμπούτο του Χρήστου Τζόλη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα, στο δρόμο για τα αστέρια του Champions League, και ο νεαρός άσος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Ο Δικέφαλος έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και χρειάστηκε κάτι παραπάνω από μισή ώρα για να βρίσκεται μπροστά με τρία γκολ κόντρα στη Μπεσίκτας. Όση ώρα δηλαδή χρειάστηκε και ο Τζόλης για να σκοράρει δύο γκολ και να δώσει μία ασίστ.

Ο επιθετικός του Δικεφάλου μετέτρεψε την ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο, συγκέντρωσε το 64,7% των ψήφων του κοινού και αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης, κατακτώντας τον πρώτο ατομικό τίτλο της σεζόν 2020-21.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Τσούμπα Άκπομ . Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα αλλά ο Άγγλος φορ μέτρησε μία ασίστ και είχε πληθωρική παρουσία στην αναμέτρηση, κάνοντας σημαντική δουλειά σε όλες τις γραμμές.

Το βάθρο έκλεισε ο Δημήτρης Πέλκας . Ο The Joker πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι και ήταν ο ηγέτης που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, βγάζοντας προσωπικότητα, πάθος, θέληση και σκοράροντας ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ