Βινίσιους : «Κάθε μέρα και πιο έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ»

Βινίσιους : «Κάθε μέρα και πιο έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ»

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο στρατόπεδο της Μπενφίκα εν όψει των παιχνιδιών με τον ΠΑΟΚ, με τον Κάρλος Βινίσιους να δηλώνει πως κάθε μέρα που περνάει, οι «αετοί» νιώθουν και πιο έτοιμοι.

Η Μπενφίκα επικράτησε με 2-1, στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε κόντρα στην Μπράγκα, με τον Κάρλος Βινίσιους να είναι ο μεγάλος ποδοσφαιριστής, καθώς σκόραρε και τα δύο τέρματα των «αετών». Η προετοιμασία στο στρατόπεδο των Πορτογάλων συνεχίζεται, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μίλησε για τα παιχνίδια με τους «ασπρόμαυρους», αναφέροντας πως κάθε μέρα που περνάει νιώθουν και πιο προετοιμασμένοι για τις δύο μεγάλες μονομαχίες, που θα δώσουν το εισιτήριο για τα playoff του Champions League.

«Ήταν μια καλή δοκιμασία, καθώς η Μπράγκα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Οι νίκες και τα γκολ είναι σημαντικά, αλλά τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για να συγκεντρωθούμε για τα επίσημα παιχνίδια.

Κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Θέλουμε να κερδίσουμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ », ανέφερε στις δηλώσεις του, ο Κάρλος Βινίσιους μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Μπενφίκα, κόντρα στην Μπράγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ