Βίτορ : «Φαβορί η Μπενφίκα, απρόβλεπτο παιχνίδι»

Βίτορ : «Φαβορί η Μπενφίκα, απρόβλεπτο παιχνίδι»

Μικρό προβάδισμα στην Μπενφίκα έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, αναφέροντας παράλληλα πως τα πάντα είναι απρόβλεπτα.

Ο ΠΑΟΚ κινείται στους ρυθμούς της Μπενφίκα, λίγα μόλις 24ωρα από τη μεγάλη αναμέτρηση της «Τούμπας» που θα κρίνει και την πρόκριση για τα playoffs του Champions League. Ένας παλιός γνώριμος τόσο του «Δικεφάλου του Βορρά», όσο και των Πορτογάλων, ο Μιγκέλ Βίτορ, έδωσε ένα μικρό προβάδισμα τους «αετούς», λόγω του ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων των «ασπρόμαυρων», αναφέροντας παράλληλα πως όλα είναι απρόβλεπτα εν όψει της μεγάλης «μάχης».

«Είναι αλήθεια, η Μπενφίκα και ο ΠΑΟΚ συναντιούνται ξανά, είναι κάτι σαν παράδοση. Και όπως και την προηγούμενη φορά, το 2018, η Μπενφίκα ξεκινάει από θέση φαβορί για την πρόκριση.

Φυσικά, υπάρχουν ειδικές συνθήκες, τόσο γιατί η πρόκριση θα κριθεί σε ένα παιχνίδι όσο και λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ομάδες είχαν λιγότερο χρόνο στη διάθεσή τους να προετοιμαστούν, εξαιτίας της διακοπής για τις εθνικές ομάδες.

Για τον ΠΑΟΚ, ήταν πάντα ένα πλεονέκτημα να παίζει μπροστά στους οπαδούς του. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, αλλά ακόμα περισσότερο στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας και της ατμόσφαιρας που υπάρχει στην πόλη γενικότερα. Η προσδοκία ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να φτάσει για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα τρέλας, η οποία θα μπορούσε να κάνει τον ΠΑΟΚ να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Ωστόσο, χωρίς κόσμο στις κερκίδες, είναι ένα πλεονέκτημα για την Μπενφίκα, παρά το μειονέκτημα πως η πρόκριση κρίνεται σε ένα παιχνίδι, το οποίο καθιστά τα πάντα πιο απρόβλεπτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ