Κολιτσιδάκης : «Φαβορί ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα. Έγινε πλέον ομάδα του Φερέιρα»

Κολιτσιδάκης : «Φαβορί ο ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα. Έγινε πλέον ομάδα του Φερέιρα»

Ο Θανάσης Κολτσιδάκης, έχρισε ως φαβορί τον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα καθώς θεωρεί πως οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα θα βγάλουν όλη τους την ενέργεια για να πάρουν την πρόκριση.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο οποίος ανέλαβε ως προπονητής τη Δόξα Δράμας, μίλησε στο Μετρόπολις για τα κίνητρά του στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, αλλά και την αγωνιστική έκρηξη του Χρήστου Τζόλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν σε καλούν την Δόξα Δράμας, μία τόσο ιστορική και μεγάλη ομάδα δεν μπορείς να πεις όχι. Είναι πρόκληση και μεγάλη ευκαιρία. Είμαστε μαζί με τον Πέτρο Μαρινάκη» είπε αρχικά και συνέχισε: «Εγώ δεν τους ήξερα τους νέους ιδιοκτήτες, με ξέρανε αυτοί και ήμουν επιλογή τους. Γνώριζαν τι άνθρωπος και τι προπονητής είμαι, γνώριζαν και τον Πέτρο και ήρθαμε μαζί να δουλέψουμε για να φτιάξουμε μία ομάδα που θα την χαίρονται οι φίλαθλοι και με τον καιρό να μπορέσουμε να την φέρουμε στη θέση που ανήκει, δηλαδή στην Super League».

Για την εμπλοκή στα διοικητικά του κ. Πετράκη, ο οποίος ήταν στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου ανέφερε: «Εφόσον το λέει ο άνθρωπος έτσι είναι. Εδώ παίρνουν Έλληνες ομάδες στην Αγγλία. Το παράξενο είναι να πάρουν Έλληνες ελληνική ομάδα; Ίσως θεωρούν ότι είναι μία ομάδα που αξίζει της προσοχής τους περισσότερο από μία ομάδα στην Κρήτη. Ότι είναι ένα καλύτερο μαγαζί.

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι διαφορετικό ο κ. Πετράκης. Είναι ένας γνώστης του ποδοσφαίρου, έχει αναλάβει μία δουλειά να κάνει και εγώ μία άλλη και προσπαθούμε να φέρουμε εις πέρας τα κομμάτια που μας έχουν δώσει. Εφόσον έκανε αυτό που έκανε, εξέτισε την ποινή του δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο. Εμείς μένουμε λίγο έξω από την Δράμα, δεν έχουμε μεγάλη επαφή με την πόλη, αλλά μας έχουν καλοδεχθεί. Είμαστε δύο μέρες εδώ, σίγουρα έχουμε καιρό για να γνωριστούμε καλύτερα. Είναι μία φιλική πόλη».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ σημείωσε: «Ήμουν έξω από την Τούμπα όταν έπαιζε με την Μπεσίκτας, και ακούγαμε τα γκολ πρώτα από την Τούμπα και μετά από τηλεόραση. Ο Τζόλης φάνηκε από πέρσι και αν συνεχίσει έτσι θα αφήσει εποχή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αρκεί να έχει χαμηλά το κεφάλι και να δουλεύει. Η ομάδα του Φερέιρα είναι από τα πλέι οφ και μετά. Είχε έρθει σε μία επιτυχημένη ομάδα, δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα, θα ήταν άδικο.

Νομίζω τα πήγε καλά και από την στιγμή που είδε ότι μπορεί να προσθέσει τον Μιχαηλίδη έβαλε επιλογές δικές του. Μακάρι να προκριθεί αύριο, θα είναι καλό και για τον ΠΑΟΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δίνω περισσότερες ελπίδες στον ΠΑΟΚ, παρά στην Μπενφίκα. Τον πιστεύω στην Ευρώπη, είναι ένα ματς και θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα και πρέπει να πάρει την πρόκριση και για όλη την οικογένεια και για τον πρόεδρο που έχει επενδύσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ