Φερέιρα : «Δουλεύουμε σκληρά για να απολαμβάνουμε μεγάλες νίκες» (vid)

Φερέιρα : «Δουλεύουμε σκληρά για να απολαμβάνουμε μεγάλες νίκες» (vid)

Μήνυμα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ έστειλε ο Αμπέλ Φερέιρα, μετά τη σπουδαία πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα.

Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός οργανισμός του ΠΑΟΚ, από τη διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο οπαδό, πανηγύρισε το βράδυ της Τρίτης (15/9) μία σπουδαία πρόκριση στα play offs του Champions League. Πέταξε εκτός συνέχειας την Μπενφίκα του Ζόρζε Ζεσούς. Μία ομάδα η οποία ξόδεψε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ για παίκτες και προπονητικό επιτελείο, για να αγωνιστεί τελικά στο… Europa League.

Επόμενο εμπόδιο του ΠΑΟΚ πριν τα «αστέρια» είναι η ρωσική Κράσνονταρ, με πρώτο ματς στη Ρωσία την ερχόμενη Τρίτη (22/9, 22:00). Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος μετά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, αλλά κρατάει συνάμα… μικρό καλάθι, καθώς δεν επιτρέπει περαιτέρω πανηγυρισμούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έστειλε μήνυμα μέσω των social media στους οπαδούς της ομάδας, αναφέροντας πως όλοι στον σύλλογο δουλεύουν σκληρά για να κάνουν τους υποστηρικτές της ομάδας υπερήφανους. Ωστόσο, επισημαίνει πως δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, καθώς μπροστά είναι το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στην Τούμπα την ερχόμενη Παρασκευή (18/9, 19:00).

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φερέιρα:

«Δουλεύουμε σκληρά για να απολαμβάνουμε μεγάλες νίκες. Για να αισθανόμαστε περήφανοι και να σας κάνουμε περήφανους για την οικογένειά μας. Κάναμε το δεύτερο βήμα και δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Είμαστε ήδη απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το Champions League πρέπει να περιμένει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ