Ομόνοια : Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού (vid)

Ομόνοια : Αυτή είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού (vid)

Οι Κύπριοι απέκλεισαν τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι και θα βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού, στα πλέι οφ του Champions League.

Η Ομόνοια απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι με 4-2 (1-1 κ.α) και θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την κυπριακή ομάδα στα πλέι οφ του Champions League με στόχο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Τα παιχνίδια θα είναι διπλά, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την επόμενη Τετάρτη (23/9) στο Καραϊσκάκη την Ομόνοια, ενώ στις 29/9 θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς στην Κύπρο. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι, έβγαλε νοκ-άουτ τον Ερυθρό Αστέρα και έπεσε πάνω στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τερμάτισε πρώτη, αλλά δεν πήρε το πρωτάθλημα

Έχοντας το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων η Ομόνοια, τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Κύπρου. Ωστόσο, δεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Ο κορωνοϊός σταμάτησε το πρωτάθλημα, όπως και όλα τα αθλητικά δρώμενα εκείνη τη περίοδο στη Μεγαλόνησο, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της λίγκας να μην αποφασίσουν την επανέναρξη του. Ως πρώτη η Ομόνοια ήταν εκείνη που πήρε το «χρυσό» εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ποια είναι η Ομόνοια

Προπονητής της ομάδας της Κύπρου είναι ο Νορβηγός Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο ρόστερ των «πρασίνων» συναντάς παίκτες όπως ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος μετά την περιπέτεια του στη Σάντερλαντ έχει βρει την… Ιθάκη του στην Ομόνοια, ενώ ο Φώτης Παπουλής που στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΟΦΗ είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση. Μετά την Λέγκια Βαρσοβίας που την νίκησαν με 2-0, οι… πρωταθλητές Κύπρου υπέταξαν και τον Ερυθρό Αστέρα. Πέρασαν στα πλέι οφ και θα βρεθούν στον δρόμο του Ολυμπιακού.

Το ρόστερ της Ομόνοιας:

Τερματοφύλακες:

40. Φαμπιάνο Ριμπέϊρο
1.Κωνσταντίνος Παναγή
98. Χαράλαμπος Κυριακίδης

Αμυντικοί:

5. Κίκο
6. Λούφτνερ Μίχαελ
15. Χούμποτσαν Τόμας
17. Λέσιακς Γιαν
22. Λανγκ Άνταμ
30. Νικόλας Παναγιώτου
31. Ιωάννης Κούσουλος
35. Χάρης Μαυρίας

Μέσοι:

8. Βίτορ Γκόμες
16. Γιόρντι Γκόμεθ
21. Μαρίνος Τζιόνης
70. Τιάγκο Φερέϊρα
76. Χαράλαμπος Χαραλάμπους
78. Κωνσταντίνος Βενιζέλου

Επιθετικοί:

7. Σενέ Κάλι
11. Έρικ Μπόατενγκ
13. Φώτης Παπουλής
18. Μιχαήλ Ντούρις
75. Λοίζος Λοίζου
80. Ανδρονίκος Κακουλλής
88. Ερνέστ Ασάντε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ