ΠΑΟΚ : Έτσι «ντόπαρε» ο Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές του (vid)

ΠΑΟΚ : Έτσι «ντόπαρε» ο Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές του (vid)

Με ένα βίντεο το οποίο περιείχε ξεχωριστές στιγμές του κάθε ποδοσφαιριστή, θέλησε να «φτιάξει» τους ποδοσφαιριστές του ο Αμπέλ Φερέιρα για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Δεν πάνε πολλές ώρες από την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ στα play off του Champions League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξόρκισε την κατάρα της Μπενφίκα και κατάφερε να πάρει μια πρόκριση που θα τη θυμάται για πολλά χρόνια.

Εκτός από τη μεγάλη δουλειά που έριξαν όλοι στον οργανισμό ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα είχε ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο για την ομάδα του. Στο κλιπ αυτό ο Πορτογάλος έβαλε ξεχωριστές στιγμές και φράσεις για τον κάθε ποδοσφαιριστή του, θέλοντας να τους «ντοπάρει» όλους ψυχολογικά.

«Τι γίνεται στ’ αποδυτήρια; Πως προετοιμάζονται οι παίκτες; Τι κάνει ο προπονητής για να τους εμπνεύσει; Ερωτήσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να δίνει απαντήσεις», αναφέρει στην αρχή το βίντεο.

«Η αρχή κάθε επιτυχίας είναι η θέληση και το πάθος», ήταν τα λόγια που ετοίμασε για τον Πέλκα, καθώς για τον Γιαννούλη σημείωσε: «Η απόσταση μεταξύ του ονείρου και στόχου είναι η σκληρή δουλειά».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ