Αλεξίου : «Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Champions League»

Αλεξίου : «Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Champions League»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξίου, σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι μία τεράστια ευκαιρία για τον Δικέφαλο του Βορρά να βρεθεί για πρώτη φορά στους ομίλους τους Champions League.

Ο Αλέξης Αλεξίου, μίλησε στο «Metro Sport» για την επικείμενη πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος έκανε την υπέρβαση αποκλείοντας τη Μπενφίκα και πλέον έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε συμμετοχή στο ερχόμενο Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παλαίμαχου παίκτη του ΠΑΟΚ:

Για την πρόκριση και την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα:

«Ηταν πολύ καλός ο ΠΑΟΚ. Συγκεντρωμένος, διαβασμένος, ακολούθησε το 5-4-1 τακτική που περίμενε τον αντίπαλο. Είχε πολλά τρεξίματα η ομάδα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ήταν μια ομαδική δουλειά με αλληλοκάλυψη. Είχε όλα τα στοιχεία οργανωμένης ομάδας που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτός που έκλεβε μπάλα και πήγε στην επίθεση με καλές προϋποθέσεις. Δίκαια πήρε τη νίκη. Μπορεί να είναι μεγάλη η Μπενφίκα αλλά δίκαια πήρε τη νίκη ο ΠΑΟΚ».

Για την εντυπωσιακή προσπάθεια του Γιαννούλη:

«Εκεί που έκλεβε στο μισό γήπεδο ο ΠΑΟΚ, ο Γιαννούλης είχε δυνάμεις, πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο και ολοκλήρωσε τη φάση από αριστερό μπακ πατώντας περιοχή, έκανε μια κούρσα 60 μέτρα δηλαδή».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχοντας αποκλείσει τη Μπενφίκα, είναι φαβορί κόντρα στην Κράσνονταρ:

«Όχι, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ήρεμος, να σκύψουν τα κεφάλια. Του δίνεται μεγάλη ευκαιρία, υπάρχουν καλές προϋποθέσεις να μπει στους ομίλους. Πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους να πάει πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League και να αλλάξει το πρεστίζ του την ιστορία του στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ