ΠΑΟΚ : Προπόνηση, αποστολή και αναχώρηση για Ρωσία

ΠΑΟΚ : Προπόνηση, αποστολή και αναχώρηση για Ρωσία

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση με την Κράσνονταρ. Η αποστολή θα πετάξει με πτήση τσάρτερ την Δευτέρα (21/9) το μεσημέρι.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει σήμερα (20/9) το απόγευμα (18:00) την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους και αμέσως μετά ο Αμπέλ Φερέιρα θα ανακοινώσει την αποστολή για το Κράσνονταρ όπου θα πετάξει με πτήση τσάρτερ το μεσημέρι της Δευτέρας (21/9) και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα κάνει την μια και μοναδική προπόνηση στο υπερσύγχρονο γήπεδο της αντιπάλου του.

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού με τον Ντούγκλας Αουγκούστο να έχει μπει πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς και τον Ροντρίγκο Σοάρες σύντομα να τον ακολουθεί.

Ο Φερέιρα γνωρίζει πως απέναντι του θα βρει μια πάνοπλη ομάδα αφού μετά από πολύ καιρό δεν μετράει απουσίες. Το 7-2 επί της Χίμκι με τις 24 τελικές προσπάθειες δεν τρομάζει τους Θεσσαλονικείς που θα πάρει στην ρωσική πόλη υποψιασμένοι και καλά διαβασμένοι.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για ένα δύσκολο παιχνίδι από τη στιγμή μάλιστα που οι αγώνες είναι διπλοί. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πως θα πρέπει η ομάδα του να μην επιστρέψει στους αντιπάλους του να βάλουν τις βάσεις ώστε να πάνε για τον επαναληπτικό στην Τούμπα με μια άνεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ