Ο Τουρπέν σφυρίζει στο Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ, ο Ερνάντεθ στο Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ

Ο Τουρπέν σφυρίζει στο Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ, ο Ερνάντεθ στο Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ

Ο Γάλλος ρέφερι, Κλεμέν Τουρπέν θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ στη Ρωσία, ενώ ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ θα σφυρίξει το ματς της ΑΕΚ στην Ελβετία.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κράσνονταρ για τα play off του Champions League, με το πρώτο ματς να γίνεται στη Ρωσία και τη ρεβάνς μια βδομάδα αργότερα στην Τούμπα.

Η UEFA ανακοίνωσε λοιπόν τον διαιτητή που ορίστηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου του βορρά με τους Ρώσους. Αυτός θα είναι ένας γνώριμος ρέφερι στο ελληνικό κοινό, αφού ο 38χρονος ρέφερι, Κλεμέν Τουρπέν, από την Elite κατηγορία της UEFA θα σφυρίξει το ματς.

Ο Γάλλος διαιτητής θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντανός, Χακέτ, στο VAR τους Γουίλι, Πινγκάρντ ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σνέιντερ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τουρπέν ήταν ρέφερι στα ΠΑΟΚ-Άρης 0-0 και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2, για τα Play Off της Super League.

Από εκεί και πέρα έγινε γνωστός και ο διαιτητής που θα σφυρίξει το ματς της ΑΕΚ με τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Αυτός θα είναι ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, από την 1η κατηγορία της UEFA, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέρεθ, Ροντρίγκεθ και 4ο τον Ρόχας.

Ο 37χρονος Ισπανός ρέφερι είναι διεθνής από το 2014, ενώ τα τελευταία χρόνια ορίζεται σε παιχνίδια της La Liga κατά κύριο λόγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ