Αφιέρωμα του CBS στον Ολυμπιακό

Αφιέρωμα του CBS στον Ολυμπιακό

Ειδικό αφιέρωμα στον Ολυμπιακό και στην αναμέτρηση με την Ομόνοια έκανε το γνωστό αμερικάνικο δίκτυο CBS, όπου έδωσε το «παρών» και ο Κρίστιαν Καρεμπέ.

Σε ρυθμούς Champions League και Ομόνοιας κινούνται στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν απόψε ακόμη μια σημαντική ευρωπαϊκή μάχη, καθώς το γνωστό αμερικάνικο δίκτυο CBS έκανε ειδικό αφιέρωμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας και για την πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Για τον Ολυμπιακό μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και πρωταθλητής Ευρώπης το 2005, Λουίς Γκαρσία, ενώ «παρών» ήταν και ο Κρίστιαν Καρεμπέ κάνοντας λόγο για το απόρθητο «κάστρο» του Ολυμπιακού, που δεν είναι άλλο από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Κριστιάν Καρεμπέ:

«Η κουλτούρα μας και η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε κερδίσει πολλούς μεγάλους αντιπάλους με μερικές εξαιρέσεις όπως την Παρί και την Άρσεναλ. Το Καραϊσκάκης είναι πάντοτε ένα κάστρο στα εντός έδρας παιχνίδια μας και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε για ακόμη μια φορά».

Λουίς Γκαρσία:

«Έχω παίξει στο Καραϊσκάκης και είναι πραγματικά μια «κόλαση». Οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι εκεί. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, καθώς η Ομόνοια διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και έναν πολύ δυνατό άξονα, αλλά παραμένει το φαβορί».

ΝτεΜάρκους Μπίσλεϊ:

«Δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο παιχνίδι. Η Ομόνοια ξεκούρασε όλους τους παίκτες της στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να σκοράρει στο Καραϊσκάκη αλλά αν κρατήσει χαμηλά το σκορ θα έχει βάσιμες ελπίδες για το δεύτερο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός από την άλλη διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα, έχει την απαραίτητη εμπειρία και έχει αποδείξει ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα του. Νομίζω πως είναι δύσκολο να βρεις πως μπορεί να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την Ομόνοια».

Τζίμι Κόνραντ:

«Εντυπωσιάστηκα πολύ από την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς. Χάσανε με 1-0 άλλα δείξανε πως έχουν μια εξαιρετική ομάδα και στο τέλος ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Ομόνοια όμως έχει επίσης μια καλή ομάδα, απέκλεισε την Λέγκια και τον Ερυθρό Αστέρα και σκόραρε ένα γρήγορο γκολ. Μου θυμίζει την περίπτωση του ΠΑΟΚ. Ωστόσο πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα στα δύο παιχνίδια και θα πάρει εν τέλει την πρόκριση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ