Μπεργκ : «Σε ανώτερο επίπεδο ο Ολυμπιακός, είναι καλύτερη ομάδα»

Μπεργκ : «Σε ανώτερο επίπεδο ο Ολυμπιακός, είναι καλύτερη ομάδα»

Ο προπονητής της Ομόνοιας μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του στο Γ. Καραϊσκάκης και παραδέχθηκε την ανωτερότητα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά την ήττα της ομάδας του από τους Ερυθρόλευκους με 2-0.

Ο Νορβηγός προπονητής μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του αμύνθηκαν πολύ καλά για αρκετή ώρα και πάλεψαν όσο μπορούσαν στον αγωνιστικό χώρο του Γ. Καραϊσκάκης, αλλά οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Παίξαμε με μια καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός παίζει σε πολύ πιο ψηλό επίπεδο από εμάς. Πιστεύω ότι παλέψαμε αρκετά, μείναμε στο ματς για πολλή ώρα. Ήμασταν λίγο άτυχοι με το πέναλτι και μετά δεχθήκαμε ακόμα ένα γκολ τις καθυστερήσεις. Αμυνθήκαμε καλά αλλά παίξαμε με μια ομάδα που φυσιολογικά είναι πολύ καλύτερη από εμάς.

Είμαστε 2-0 στο ημίχρονο, θα παλέψουμε στην έδρα μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περάσουμε. Θα είναι δύσκολο με αυτό το αποτέλεσμα αλλά δεν είναι αδύνατο. Δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και θα κάνουμε ότι μπορούμε», σημείωσε.

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του στη ρεβάνς; «Πρέπει να είμαστε λίγο καλύτεροι στο επιθετικό παιχνίδι, με καλύτερη ακρίβεια και timing. Αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να σκοράρουμε. Αμυντικά κάναμε πολλά καλά πράγματα σήμερα και με λίγη περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ