Μουσάεφ για ΠΑΟΚ : «Αν θέλαμε να κρατήσουμε δυνάμεις θα παίζαμε με την δεύτερη ομάδα»

Μουσάεφ για ΠΑΟΚ : «Αν θέλαμε να κρατήσουμε δυνάμεις θα παίζαμε με την δεύτερη ομάδα»

Ο προπονητής της Κρασνοντάρ μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας στην έδρα της Σότσι και ξεκαθάρισε ότι δεν επιχείρησε να διατηρήσει δυνάμεις για τον ΠΑΟΚ.

Η Κρασνοντάρ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην έδρα της Σότσι, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο ρωσικός σύλλογος δεν κατάφερε να πάρει την νίκη και ο προπονητής της ομάδας, Μουράντ Μουσάεφ μίλησε για αυτό το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν παράταξε την ομάδα του έτσι, ώστε να διατηρήσει δυνάμεις ενόψει της ρεβάνς με τον ελληνικό σύλλογο. Ακόμα, είπε ότι δεν κάνει διακρίσεις σε διοργανώσεις και πως όλες έχουν την δική τους σημασία για την ομάδα.

Αναλυτικά ανέφερε: «Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και δεν τα κάναμε. Αν θέλαμε πάντως να κρατήσουμε δυνάμεις ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα έπρεπε να παραταχθούμε με την δεύτερη ομάδα, όπως έκανε ο ΠΑΟΚ, που έπαιζε σχεδόν ταυτόχρονα με εμάς. Δεν μπορούμε όμως να αντέξουμε κάτι τέτοιο. Επιπλέον, δεν θέλουμε να διαχωρίσουμε τις διοργανώσεις, γιατί κάθε μία από αυτές έχει μεγάλη σημασία για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ