Δύσκολες συνθήκες στην Κύπρο: Στους 41 βαθμούς θα φτάσει η θεμοκρασία

Δύσκολες συνθήκες στην Κύπρο: Στους 41 βαθμούς θα φτάσει η θεμοκρασία

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ στη ρεβάνς του 2-0 στο Καραϊσκάκη σε συνθήκες καύσωνα, αφού ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμα και τους 41 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ΓΣΠ της Λευκωσίας (22:00) στη ρεβάνς των play off του Champions League, με τους ερυθρόλευκους να έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκονται ένα βήμα μακριά από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σήμερα στην Κύπρο καλούνται να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Ο Ολυμπιακός πέρα από την Ομόνοια όμως θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Μεγαλόνησο.

Πιο συγκεκριμένα, στην Κύπρο ο υδράργυρος έχει χτυπήσει… κόκκινο και τις επόμενες ώρες η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει ακόμα και στους 41 βαθμούς. Ωστόσο την ώρα του αγώνα η λογική λέει ότι δεν θα επικρατούν τέτοιες υψηλές θερμοκρασίες, παρόλα αυτά οι ερυθρόλευκοι καλούνται να παίξουν με καύσωνα και υψηλά ποσοστά υγρασίας απέναντι στην Ομόνοια για την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ