Σεμέδο : «Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα γίνει»

Σεμέδο : «Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα γίνει»

Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του τόνισε ότι είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην Κύπρο απέναντι στην Ομόνοια και προκρίθηκε για 20η φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε για την πρόκριση των Πειραιωτών στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του τόνισε ότι είναι χαρούμενος στο μεγάλο λιμάνι και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

«Είναι πολύ σημαντικό να μη δεχόμαστε γκολ, αυτό που μετράει είναι πως είμαστε στους ομίλους. Πλέον πρέπει να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι του πρωταθλήματος.Είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, όλες οι ομάδες είναι μεγάλες πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό, προχωράνε όλα μέρα με τη μέρα αλλά είμαι ευχαριστημένος με τους συμπαίκτες μου και στην ομάδα. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε», ανέφερε ο Πορτογάλος σέντερ μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ