«Με κόσμο τα ματς του Champions League»

«Με κόσμο τα ματς του Champions League»

Η Mundo Deportivo αναφέρει πως η UEFA θα ανακοινώσει ότι θα έχουν κόσμο τα ματς του Champions League και πως την τελική απόφαση θα λαμβάνουν οι αρμόδιες Αρχές στις χώρες.

Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Mundo Deportivo αποκαλύπτει πως, την προσεχή Δευτέρα, η UEFA θα ανακοινώσει πως επιτρέπει τη, σταδιακή, παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, με απαραίτητη προϋπόθεση την τήρηση αποστάσεων και τη χρήση προστατευτικών μέτρων.

Η ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα τονίσει πως την τελική απόφαση θα λαμβάνουν οι αρμόδιες Αρχές στις χώρες όπου διεξάγονται τα ματς. Για παράδειγμα, η Γαλλία έχει θεσπίσει ως ανώτατο όριο προσέλευσης 5.000 θεατές, η Γερμανία μέχρι και 10.000, η Αγγλία και η Ισπανία δεν το έχουν επιτρέψει ακόμη και τα ματς διεξάγονται χωρίς κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως στο πρόσφατο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Σεβίλλη, η UEFA επέτρεψε την παρουσία φιλάθλων. Έτσι λοιπόν, στην «Πούσκας Αρένα» βρέθηκαν 15.000 φίλαθλοι, καλύπτοντας το 1/4 της χωρητικότητας του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ