Αυτός είναι ο όμιλος του Ολυμπιακού που ψηφίσατε

Αυτός είναι ο όμιλος του Ολυμπιακού που ψηφίσατε

Σε λίγη ώρα, ο Ολυμπιακός μπαίνει στην κληρωτίδα του Champions League. Για να δούμε τι ομάδες επιλέξατε εσείς για τον Θρύλο.

Ο Νταμπλούχος Ολυμπιακός βρίσκεται για 20η φορά στους ομίλους του Champions League, με την αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς να ξεπερνάει εύκολα το εμπόδιο της Ομόνοιας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν σήμερα τους αντιπάλους τους στα αστέρια, με την κλήρωση στην Νιόν της Ελβετίας να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00. Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και θα αποφύγει τις Ίντερ, Λάτσιο, Αταλάντα, Κράσνονταρ, Ντιναμό Κιέβου, Σάλτσμπουργκ και Λειψία, ενώ θα έχει στον όμιλο του μια ομάδα από το πρώτο, το δεύτερο και το τέταρτο γκρουπ.

Μέσω του «10», ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» είχε την ευκαιρία να ψηφίσει τους αντιπάλους που θα ήθελε στους ομίλους της διοργάνωσης.

Από το πρώτο γκρουπ, ο λαός του Θρύλου επέλεξε την Πόρτο με ποσοστό 38%, ενώ δεύτερη σε προτιμήσεις ήρθε η Ζενίτ με 18%. Από το δεύτερο pot, ο Άγιαξ , με 37% έρχεται στον… δρόμο του Ολυμπιακού, ενώ από το τελευταίο γκρουπ, ο κόσμος διάλεξε την ουγγρική Φερεντσβάρος με 33%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ