Με Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός!

Με Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός!

Ο Νταμπλούχος Ελλάδας, Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στα... αστέρια!

Τους αντιπάλους τους στον όμιλο του Champions League έμαθε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, που θα βρεθούν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για 20η φορά στην ιστορία τους, θα αντιμετωπίσουν τις Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ.

Οι «Δράκοι» προέρχονται από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ οι Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έρχονται στον… δρόμο του Ολυμπιακού από το δεύτερο pot. Ετσι, το… προαίσθημα που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς βγήκε αληθινό, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να επιστρέφει στην Πορτογαλία, για να αντιμετωπίσει την Πόρτο. Ο Ιβηρας τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ομόνοια είχε προβλέψει ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του. «Όπου κι αν πάμε τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Θα ήθελα να επιστρέψω στην Πορτογαλία, έχω ένα τέτοιο προαίσθημα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.,

Οι Πειραιώτες θα βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά με την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πέρσι έφτασε στα προημιτελικά του Champions League, όπου αποκλείστηκε από τη Λιόν. Μόνιμη διεκδικήτρια του τίτλου στην Αγγλία, ενώ τα τελευταία χρόνια παλεύει να φτάσει στην κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου. Μια από τις κορυφαίες ομάδες στον πλανήτη, που έχει στο ρόστερ της αστέρια παγκοσμίου επιπέδου. Ομάδα – μεγαθήριο, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνίστρια στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο τρίτος αντίπαλος των Ερυθρολεύκων στα «αστέρια» θα είναι η Μαρσέιγ. Μία από τις πιο δύσκολες ομάδες που υπήρχαν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας. Οι Μασσαλοί έχουν προπονητή τον συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς, Αντρέ Βίλας Μπόας, ενώ στο ρόστερ τους υπάρχει ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μήτρογλου. Ο Ελληνας επιθετικός όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου και είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Μια δύσκολη κλήρωση, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αντιμετωπίζουν σπουδαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, έχοντας ως στόχο την υπέρβαση. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα τα δώσουν όλα απέναντι σε Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ, για να πετύχουν μεγάλες νίκες και να κάνουν περήφανο τον κόσμο τους.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς, ενώ τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 20-21 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των αγώνων:

1η αγωνιστική: 20/21 Οκτωβρίου
2η αγωνιστική: 27/28 Οκτωβρίου
3η αγωνιστική: 3/4 Νοεμβρίου
4η αγωνιστική: 24/25 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 1/2 Δεκεμβρίου
6η αγωνιστική: 8/9 Δεκεμβρίου

Ο Ολυμπιακός μας κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο με αντιπάλους τις Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ! / Olympiacos will…

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ