Αναστασιάδης : «Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να »σκοτώσει» την Κράσνονταρ από τη Ρωσία»

Αναστασιάδης : «Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να »σκοτώσει» την Κράσνονταρ από τη Ρωσία»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξέσπασε μετά από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ υποστηρίζοντας ότι η πρόκριση χάθηκε στη Ρωσία.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ξέσπασε με δηλώσεις του στο Μετρόπολις για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Κράσνονταρ, με τον πρώην προπονητή του Δικεφάλου να μιλάει για την εικόνα των «ασπρόμαυρων», αλλά και τι θα έλεγε στους ποδοσφαιριστές αν ήταν προπονητής στην ομάδα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Περαστικά στον Μίσιτς γιατί η ζωή και η υγεία είναι το πάνω απ’ όλα. Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ με τον αποκλεισμό γιατί χάσαμε από μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Και στα δυο ματς οι Ρώσοι έδειξαν μεγάλες αδυναμίες. Αν έχανες από την Μπενφίκα δεν θα έλεγε κανείς τίποτα γιατί είναι ένας σύλλογος δυο σκαλιά πάνω από την Κράσνονταρ.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να σκοτώσει στο πρώτο ματς την Κράσνονταρ και εφόσον δεν το έκανε πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση στην Τούμπα. Και γι’ αυτό δεν βγήκα να μιλήσω δημόσια. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει τύχη. Στην προκειμένη φάση η Κράσνονταρ ήταν τόσο κακή που έπρεπε να είσαι πολύ κακός για να αποκλειστείς.

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Σου έδωσαν 14 φορές χωρίς λόγο την μπάλα στο πρώτο μέρος και δεν μπόρεσες να τους σκοτώσεις. Όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τόσες ευκαιρίες σε ένα τέτοιο παιχνίδι, σημαίνει ότι δεν είσαι καλά, δεν έχει να κάνει με την τύχη. Στη Ρωσία χάθηκε η πρόκριση. Λυπάμαι για τον κόσμο. Κλωτσήσαμε μια μεγάλη ευκαιρία.

Αν ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ, θα έλεγα ότι ήμασταν απαράδεκτοι. Όλη η ουσία είναι να πας να κερδίσεις. Μπες μέσα για να νικήσεις. Φάε πέντε γκολ, αλλά βάλε οκτώ. Η δίψα του κόσμου ήταν μεγάλη και φάνηκε από την παρουσία που έδειξε πριν την αναμέτρηση στο Μακεδονία Παλλάς. Αν ψάξουμε αιτίες, είναι εύκολο, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Το θέμα είναι ότι χάσαμε από μία κακή ομάδα.

Τους έβλεπα και έλεγα πώς θα παίξουν αυτοί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είχε αρχή και τέλος αυτός ο σύλλογος. Το ερώτημα του κόσμου είναι γιατί πέταξες στα σκουπίδια μια μεγάλη τέτοια ευκαιρία, δεν μένει στο ποιοι αγωνίστηκαν, ποιοι ήρθαν και ποιοι έφυγαν.

Ας έβαζε τον Βαλάντη και να περνούσε, αλλά δεν τα κατάφερε. Διπλή η πίκρα του κόσμου που δεν μπόρεσε να είναι εκεί για να φωνάξει για την αγάπη του. Και αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι κρίμα για τον Ιβάν Σαββίδη που δίνει τόσα λεφτά κάθε χρόνο για την ομάδα.

Όποιος έχει βγάλει το σύνθημα όσο με πωρώνεις, τόσο με πληγώνεις ταιριάζει γάντι τώρα στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ είσαι. Από σαράντα κύματα έχει περάσει αυτός ο σύλλογος και πάντα στέκεται όρθιος. Μια μεγάλη ομάδα κρίνεται το τι μπορεί να κάνει αύριο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ. Το θέμα είναι να ρίξει βάρος και στο Europa League γιατί θέλουμε βαθμούς ως χώρα. Εύχομαι άπαντες που είναι στον ΠΑΟΚ να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα και να διεκδικήσει ξανά το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ