Καρεμπέ: «Περιμένουμε ακόμα 2-3 παίκτες για να είμαστε έτοιμοι» (vid)

Καρεμπέ: «Περιμένουμε ακόμα 2-3 παίκτες για να είμαστε έτοιμοι» (vid)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ σχολίασε την κλήρωση του Champions League, αλλά και τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, μιλώντας στο κανάλι της UEFA.

Στο επίσημο κανάλι της UEFA μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος σχολίασε τόσο την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League, όσο και τα μεταγραφικά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών μίλησε επιπλέον και για τους στόχους της ομάδας, λέγοντας πως το Champions League θα είναι και πάλι μια όμορφη πρόκληση για τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού: «Δεν είναι εύκολο για κανέναν αλλά είμαστε εδώ για να κοντράρουμε την κάθε ομάδα. Είμαστε επαγγελματίες, είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Η Πόρτο και η Μαρσέιγ έχουν κατακτήσει το Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι και εμείς το ονειρευόμαστε και προσπαθούμε για αυτό. Θα είναι μια όμορφη πρόκληση».

Για το παιχνίδι με την Πόρτο: «Θα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά έμπειρες αλλά η Πόρτο έχει κερδίσει τη διοργάνωση και αυτό μπορεί να είναι αβαντάζ για αυτήν. Αλλά από την άλλη ο Πέδρο ξέρει καλά την Πόρτο και όλα είναι πιθανά. Αυτό που μας έχει πει και ο κ. Μαρινάκης είναι πως όριο μας είναι ο ουρανός. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ανταγωνιστούμε τις τρεις ομάδες».

Για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι: «Όταν μιλάμε για τη Μάντσεστερ Σίτι και το παιχνίδι της όλοι ξέρουμε πως παίζει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και πως αποτελεί ουσιαστικά μια ομάδα πρότυπο για την κατοχή, την κυκλοφορία και το transition. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η Σίτι μπορεί να είναι μια ομάδα με αστέρες αλλά εμείς έχουμε πολεμιστές».

Για το ματς με την Μαρσέιγ, την πρώην ομάδα του Βαλμπουενά: «Θα είναι σπέσιαλ για τον Ματιέ γιατί ήταν ένας εκ των καλύτερων παικτών της Μαρσέιγ και τώρα θα επιστρέψει εκεί για να δείξει πόσο έχει εξελιχθεί, και ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και σε εμάς».

Για το τι περιμένει από την ομάδα αυτή τη σεζόν: «Θα είναι μια πρόκληση το καλεντάρι με την πανδημία. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν να ξεκουραστεί. Οι παίκτες δεν είχαν μέρες να κάνουν διακοπές, είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος ή περιμένει περαιτέρω ενίσχυση: «Νομίζω πως περιμένουμε δύο με τρεις παίκτες ακόμα να έρθουν στην ομάδα και μετά απ’ αυτό θα είμαστε έτοιμοι. Φυσικά θα πρέπει και αυτοί να ενσωματωθούν στην ομάδα και μέσα από τα παιχνίδια να αποκτήσουμε τους αυτοματισμούς μας και να είμαστε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ