Τι θα πετύχει ο Ολυμπιακός στο Champions League. Εσύ αποφασίζεις (poll)

Τι θα πετύχει ο Ολυμπιακός στο Champions League. Εσύ αποφασίζεις (poll)

Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ συνθέτουν έναν δύσκολο και ταυτόχρονα ανοιχτό όμιλο για τον Ολυμπιακό. To10.gr σας δίνει την δυνατότητα να προβλέψετε σε ποια θέση θα τερματίσουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 20η φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League, σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο που όμως αφήνει ανοιχτή την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πιο συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι, τη σπουδαία ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Πόρτο και τη δευτεραθλήτρια Γαλλίας, Μαρσέιγ.

Πρόκειται για έναν όμιλο – φωτιά, όπου ρεαλιστικά οι Πειραιώτες μπορούν να τερματίσουν από τη δεύτερη μέχρι και την τέταρτη θέση. Πρώτος στόχος του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του είναι αναμφίβολα να συνεχίσουν στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα, όπως συνέβη τα δυο προηγούμενα χρόνια, με τον Πορτογάλο τεχνικό, όμως η μεγάλη πρόκληση είναι η παρουσία του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League.

Φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο, ενώ η κλήρωση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται την πρώτη αγωνιστική τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη κι εν συνεχεία να ταξιδεύουν στην Πορτογαλία για το ματς με τους Δράκους και στην Αγγλία για το ματς με τη Σίτι σε τρία ματς που θα δείξουν εν πολλοίς που θα μπορεί να στοχεύσει ο Ολυμπιακός μετά το πέρας του πρώτου γύρου

To10.gr «πετάει» την μπάλα σε εσάς και σας δίνει την δυνατότητα να προβλέψετε το μέλλον και τη θέση που θα καταλάβει ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ