Με κόσμο το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ αν…

Με κόσμο το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ αν…

Σε περίπτωση που οι λοιμωξιολόγοι δώσουν τη συγκατάθεσή τους, τότε τα ματς Ολυμπιακός - Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ - Ομόνοια θα είναι τα πρώτα που θα φιλοξενήσουν και πάλι κόσμο, λειτουργώντας πιλοτικά για τα επόμενα.

Έτοιμη να επαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα, σε πιλοτική μορφή για αρχή, είναι η κυβέρνηση. Περιμένοντας, βεβαίως, τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για να δώσουν το τελικό «ok». Και δεν είναι άλλοι από τους λοιμωξιολόγους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, υπάρχει σκέψη στην κυβέρνηση (και συζήτηση με τους υπεύθυνους γι’ αυτό) να επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ σε Καραϊσκάκη και Τούμπα στα ματς με Μαρσέιγ και Ομόνοια αντίστοιχα.

Με ανώτατο όριο τους 3.500 θεατές ανά γήπεδο και με σκοπό να είναι… σκόρπιοι σε όλες τις θύρες του γηπέδου, φορώντας φυσικά μάσκες, τηρώντας αποστάσεις και αποφεύγοντας τον συνωστισμό. Αν τελικά πραγματοποιηθεί αυτό στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται, τότε η συμπεριφορά των φιλάθλων αναμένεται να κρίνει και το πώς θα προχωρήσουμε στη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να επιτραπεί η είσοδος στο 10% των φιλάθλων (και με ανώτατο όριο τους 3.500 θεατές) από την 7η αγωνιστική.

Φυσικά, για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να δοθεί το οριστικό «ok» από τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν τελικά. Και μέχρι τώρα δεν έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους, αλλά ίσως και μέσα στη μέρα να προκύψουν εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ