Τούχελ για αποκλεισμό από Γιουνάιτεντ : «Να δείξουμε πως είμαστε πιο δυνατοί από τότε»

Τούχελ για αποκλεισμό από Γιουνάιτεντ : «Να δείξουμε πως είμαστε πιο δυνατοί από τότε»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αποκλείσει πριν από 2 χρόνια την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας στα νοκ-άουτ του Champions League. Και ο Τόμας Τούχελ σίγουρα δεν θέλει να χάσει η ομάδα του και αύριο.

Ήταν 6 Μαρτίου 2019. Ρεβάνς φάσης των «16» Champions League. Στο Παρίσι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ηττηθεί στην έδρα της με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο ματς. Συνεπώς το έργο της για πρόκριση στα προημιτελικά έγινε εξαιρετικά δύσκολο.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» με μία εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 3-1 κατάφεραν να «παγώσουν» το «Παρκ ντε Πρενς» και να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ενάμιση χρόνο περίπου αργότερα, η Παρί θα υποδεχθεί τη Γιουνάιτεντ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Αύριο βράδυ Τρίτης (20/10, 22:00). Σίγουρα οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να ξαναχάσουν στην έδρα τους από το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Με τον Τόμας Τούχελ να τονίζει σε δηλώσεις του, πως η ομάδα του πρέπει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι είναι καλύτερη και πιο δυνατή από τότε.

Δείτε όσα ανέφερε ο Τούχελ:

Για τον αποκλεισμό από τη Γιουνάιτεντ πριν δυο χρόνια: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στην υπέροχη περσινή πορεία που μας έφτασε μέχρι τον τελικό παρά στον αποκλεισμό προ διετίας. Είναι ένας πολύ σκληρός όμιλος και θέλει προσοχή. Πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με το τελευταίο μας ραντεβού».

Για την παρουσία του Καβάνι, αλλά ως αντίπαλος αυτή τη φορά: «Δεν είμαι απογοητευμένος, αλλά λυπημένος για την απουσία του από το περσινό Final 8. Μπορούσαμε να φτάσουμε στην Πορτογαλία με όλους τους παίκτες. Αλλωστε, με τη Ντόρτμουντ έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, ήταν μια περίπλοκη κατάσταση λόγω του Covid-19. Ο Καβάνι είναι ένας σπουδαίος παίκτης που έχει γράψει ιστορία στο σύλλογό μας».

Για Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες: «Η Γιουνάιτεντ έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα σε σχέση με την τελευταία συνάντηση. Εχει περισσότερη εμπειρία. Ο Πογκμπά είναι βασικός, ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο και πρέπει να έχουμε πάνω του στραμμένη την προσοχή μας. Οπως και για τον Μπρούνο. Εχουν εξαιρετικά χαφ, με πολύ γρήγορες προωθήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ