Ολυμπιακός : «Ο 12ος παίκτης επιστρέφει στο κάστρο μας» (pic)

Ολυμπιακός : «Ο 12ος παίκτης επιστρέφει στο κάστρο μας» (pic)

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την σταδιακή επιστροφή των οπαδών της ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης», αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ.

Οι οπαδοί επιστρέφουν. Αργά αλλά σταδιακά. Αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Μαρσέιγ (Τετάρτη 21/10, 22:00) και ΠΑΟΚ-Ομόνοια (Πέμπτη 22/10, 19:55), για την πρεμιέρα των ομίλων σε Champions και Europa League αντίστοιχα.

Ένα 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα θα επιτραπεί, με μέγιστο αριθμό 3.500 οπαδούς σε κάθε γήπεδο. Είναι ένα μικρό, αλλά σημαντικό, βήμα, για την επιστροφή στην πλήρη κανονικότητα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δέχθηκε με ευχαρίστηση την παραπάνω απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς επιτέλους, έπειτα από 7 ολόκληρους μήνες, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θα στηρίξουν ξανά με τη φωνή τους την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Στο πιο κρίσιμο σημείο. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στη Μαρσέιγ.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε ανάρτηση για την επιστροφή του κόσμου στο Καραϊσκάκη και παράλληλα καλεί τους φίλους της ομάδας να διαβάσουν τους κανόνες και τις απαραίτητες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Ο 12ος παίκτης μας επιστρέφει στο κάστρο μας, με ασφάλεια! Διαβάστε όλους τους κανόνες και τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, στο olympiacos.org.», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Ολυμπιακού στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ