Μανταντά : «Στόχος η νίκη – Πρέπει να έχεις το μυαλό σου στον Βαλμπουενά»

Μανταντά : «Στόχος η νίκη – Πρέπει να έχεις το μυαλό σου στον Βαλμπουενά»

Ο Στιβ Μανταντά μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και τον Ματιέ Βαλμπουενά αλλά τόνισε ότι στόχος της Μαρσέιγ δεν είναι τίποτα άλλο από τη νίκη.

Χαρούμενος για την επιστροφή της Μαρσέιγ στους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό ο Στιβ Μανταντά. Ο τερματοφύλακας της γαλλικής ομάδας μίλησε επίσης με πολύ καλά λόγια για τους «ερυθρόλευκους» αλλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είναι μεγάλη επιστροφή μετά από 7 χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί τόσα χρόνια η Μαρσέιγ δεν μπορούσε;
«Δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί, τερματίζαμε τρίτοι ή τέταρτοι τα προηγούμενα χρόνια, πέρυσι κάναμε καλή πορεία και καταφέραμε να είμαστε ξανά εδώ».

Την τελευταία φορά που ήσουν εδώ νίκησες. Είναι οιωνός για αύριο;
«Είναι διαφορετικά παιχνίδια με διαφορετικούς παίκτες. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Να νικήσουμε στο αυριανό ματς».

Πώς αισθάνεσαι για την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ;
«Είμαστε ευτυχισμένοι και περήφανοι για την περσινή πορεία μας και την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως πριν από κάθε ματς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Έχουμε έναν πολύ ποιοτικό και δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας».

Έχεις τα περισσότερα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είσαι ο παππούς;
«Όχι δεν είμαι παππούς, είμαι ένας σοφός παίκτης (γέλια…). Η εμπειρία μου λέει ότι αυτή η διοργάνωση είναι διαφορετική από το πρωτάθλημα. Κάθε λάθος το πληρώνεις. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, έχουμε και νιάτα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Στόχος σας στον όμιλο είναι η δεύτερη θέση πίσω από τη Σίτι;
«Δεν θα είναι απλά τα πράγματα. Σε άλλους ομίλους οι ομάδες είναι πιο δύσκολες, αλλά ούτε εδώ είναι απλά. Έχουμε την Πόρτο που είναι εξαιρετική ομάδα. Πέρυσι παρακολουθήσαμε την έξοχη πορεία του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι πολύ δύσκολα και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση».

Θα συναντήσεις τον Ματιέ, ο οποίος έχει βάλει μερικά γκολ ποιήματα στη διοργάνωση.
«Γνωρίζω πολύ καλά τον Ματιέ, είναι ποιοτικός, με έφεση στο γκολ. Όταν είσαι τερματοφύλακας πρέπει να έχεις το μυαλό σου στο τι θα κάνει. Όμως δεν είναι μόνο ο Βαλμπουενά, έχουν κι άλλους επικίνδυνους παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Πιστεύεις ότι ο Τοπβέν είναι έτοιμος να διακριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ;
«Προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό, αλλά όπως όλοι παίκτες που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ ανυπομονεί να μπει στο γήπεδο και να διακριθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ