Ζενίτ – Κλαμπ Μπριζ 1-2

Ζενίτ – Κλαμπ Μπριζ 1-2

Παρόλο που όλα έδειχναν ότι Ζενίτ και Κλαμπ Μπριζ θα μοιράζονταν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του Champions League στην Αγία Πετρούπολη, ο Ντεκετελάρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε για τους Βέλγους οι οποίοι έφυγαν με τη νίκη από τη Ρωσία (2-1).

Παρόλο που όλα έδειχναν ότι Ζενίτ και Κλαμπ Μπριζ θα μοιράζονταν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του Champions League στην Αγία Πετρούπολη ο Ντεκετελάρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε για τους Βέλγους οι οποίοι έφυγαν με τη νίκη από τη Ρωσία (2-1).

Καμία από τις δύο ομάδες δεν σκόραρε σε ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το 0-0. Ωστόσο, εκείνοι που άνοιξαν το σκορ ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Ντένις στο 63ο λεπτό. Ο Νιγηριανός σέντερ φορ μετά από απανωτές κόντρες στην μικρή περιοχή της Ζενίτ σκόραρε από κοντά για το 1-0 με την μπάλα να έχει μείνει εντός αγωνιστικού χώρου από… χέρι του μέσου των γηπεδούχων, Μπάριος.

Όμως έντεκα λεπτά αργότερα η Ζενίτ ισοφάρισε με έναν… κεραυνό του Λόβρεν. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ σούταρε σχεδόν από τα 35 μέτρα, η μπάλα αρχικά χτύπησε στο δοκάρι, ενώ έπειτα ακούμπησε στην πλάτη του Χόρβαθ που την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-1.

Η λύτρωση για τους Βέλγους ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ύστερα από τέρμα του Ντεκετελάρ ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έπειτα από πάσα πάρε-βάλε του Φόρμερ έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Για το άλλο ματς του έκτου ομίλου η Λάτσιο αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Ντόρτμουντ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ζενίτ: Κερζακόβ, Καραβάεβ, Ραχίτσκι, Λόβρεν, Κρουγκόβοι, Οζντόεβ, Μπάριος, Αζμούν, Κουζουάεβ, Ντριούσι, Τζούμπα

Μπριζ: Χόρβαν, Μάτα, Μακέλε, Σόμπολ, Ρίκκα, Βόμερ, Ριτς, Βανάκεν, Ντιατά, Ντενίς, Κετελαέρε

Την επόμενη αγωνιστική η Ζενίτ φιλοξενείται από την Ντόρμουντ στο «Βεστφάλεν» (28/10), ενώ η Μπριζ υποδέχεται την Λάτσιο (28/10).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ