Τα πάντα… μηδέν στο Λονδίνο – Ιστορικός βαθμός για Ρεν και Κράσνονταρ

Τα πάντα… μηδέν στο Λονδίνο – Ιστορικός βαθμός για Ρεν και Κράσνονταρ

Φτωχό θέαμα και «λευκή» ισοπαλία στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σεβίλλη στο Λονδίνο. Ρεν και Κράσνονταρ μοιράστηκαν βαθμούς (1-1) και εντυπώσεις στο πρώτο τους ματς στη φάση των ομίλων του Champions League.

Δύο ματς, δύο ισοπαλίες στον 5ο όμιλο του Champions League.

Η παρέα των Βέρνερ, Χάβερτς και Ζιγιέχ υποδέχθηκε την κάτοχο του Europa League Σεβίλλη, με τη… μπίλια να κάθεται στο 0-0.

Στην Βρετάνη, η Ρεν υποδέχθηκε την Κράσνονταρ, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα και να μοιράζονται από έναν βαθμό. Ιστορική ισοπαλία τόσο για τους Γάλλους, όσο και για τους Ρώσους, στην πρώτη τους παρουσία στους ομίλους του Champions League.

Τσέλσι- Σεβίλλη 0-0

Τσέλσι και Σεβίλλη διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Στάμφορντ Μπριτζ, σε ένα ματς με φτωχό θέαμα και χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Στο 31’ ο Τζέιμς έκανε το γύρισμα για τον Βέρνερ, με το σουτ του Γερμανού να μπλοκάρει ο Μπόνο. Η επόμενη φάση ήταν στο 45΄, με τον Σούσο μα πιάνει την κεφαλιά αλλά να αστοχεί.

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Ζουμά κατέληξε στα χέρια του Μπόνο ενώ στο 56’ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε σωτήρια επέμβαση σε πλασέ του Βέρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Χορδάν επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τζέιμς, Τσίλγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Ζουμά, Ζορζίνιο (65’ Κόβασιτς), Καντέ, Πούλισικ (90’ Χάμτσον Οντόι), Μάουντ (61’ Ζιγές), Χάβερτς, Βέρνερ (90’ Έιμπραχαμ)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Σέρχι Γκόμεθ (32’ Χορδάν), Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Φερνάντο, Γκουντέλι, Ράκιτιτς (79’ Βάσκες), Οκάμπος, Σούσο, Ντε Γιονγκ (79’ Εν Νεσιρί).

Ρεν -Κράσνονταρ 1-1

Στην Βρετάνη, Ρεν και Κράσνονταρ είχαν… ραντεβού με την ιστορία, καθώς ήταν το πρώτο τους ματς στο Champions League. Το τελικό 1-1 αδικεί τους γηπεδούχους, που έχασαν σπουδαίες φάσεις για να φτάσουν στο τρίποντο.

Στο 24’ ο Καμαβινγκά έπιασε τρομερό σουτ από 25 μέτρα αλλά ο Σαφόνοβ έβγαλε και στην επαναφορά ο Ζιρασί σούταρε στα σώματα των Ρώσων.

Στο 31΄ ο Μπεργκ πλάσαρε από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Ντα Σίλβα έσωσε σχεδόν στη γραμμή και στο 44’  ο Κάιο πήρε την κεφαλιά από καλή θέση, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 54’ οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, με τον Τεριέ να κερδίζει πέναλτι από τον Σορόκιν. Ο Ζιρσί ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας από τα 11 βήματα για το 1-0.

Το προβάδισμα όμως δεν κράτησε για πολύ, με τους Ρώσους τρία λεπτά αργότερα να φέρνουν το ματς στα ίσια. Στο 59’ ο Ραμίρες βρήκε το χώρο και με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-1. Στο 86’ ο Τάιτ απείλησε από καλή θέση, με την ομάδα της Βρετάνης να αγγίζει το δεύτερο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Στο 89ο λεπτό ο Ντοκού έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Ουνού πλάσαρε αλλά ο Σαφόνοβ απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 90+3′ ο Ζιρασί έκανε το γύρισμα εξ επαφής αλλά δε βρήκε τέρμα.

ΡΕΝ: Γκομίς, Ντα Σίλβα, Νταλμπέρτ Εστεβάο (81’ Ουνού), Οζέρ, Τεριέ, Ζιρασί, Καμαβινγκά (81’ Τρουφέρ), Ενζονζί, Μπουριζό (69’ Τάιτ), Ντελ Καστιγιο (62’ Ντοκού), Τραορέ

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σαφόνοβ, Σορόκιν, Ραμίρες, Όλσον, Σμολνίκοβ, Τσερνόβ, Μπεργκ, Ούτκιν (72’ Γκαζίνσκι), Κάιο, Φιλένα, Πετρόβ (72’ Σουλεϊμάνοβ)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ