Καρεμπέ : «Φιλοδοξούμε να κερδίσουμε το Champions League»

Καρεμπέ : «Φιλοδοξούμε να κερδίσουμε το Champions League»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, αρχίζει απόψε (21/10, στις 22:00). Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μαρσέιγ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο «AFP» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όπως τόνισε ο ίδιο, η φιλοδοξία του ελληνικού συλλόγου είναι να κατακτήσει το Champions League ενώ μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά είπε: «Η Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός είναι δύο σύλλογοι που μοιάζουν. Είναι όμορφο αυτό. Ωστόσο η φιλοξενία στην Μαρσέιγ θα είναι υπέροχη, θα αντιμετωπίσουμε μεγάλους παίκτες της Ευρώπης. Έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές.

Όμως και εμείς έχουμε τους Βινάγκρε, Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Σουντανί, το αρχηγό μας Κώστα Φορτούνη…. Αλλά το σημαντικότερο πλεονέκτημα είναι ο Ματιέ (Βαλμπουενά). Είχε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι και, για να πάμε πολύ μακριά, βασίζουμε πολλά στον Ματιέ που γνωρίζει καλά τη Μαρσέιγ, μετά από οκτώ σεζόν (2006-2014).

Μαρσέιγ και Πόρτο είναι δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει το Champions League, Εμείς, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, φιλοδοξούμε να το κερδίσουμε. Είναι ένας γαλλο-ελληνικός αγώνας, αλλά και ένας πορτογαλικός αγώνας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ