Σοκ στον Ολυμπιακό : Με κορωνoϊό ο Μάντι Καμαρά, δεν παίζει με τη Μαρσέιγ

Σοκ στον Ολυμπιακό : Με κορωνoϊό ο Μάντι Καμαρά, δεν παίζει με τη Μαρσέιγ

Ο Μάντι Καμαρά δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, ανέβασε βίντεο από το σπίτι του.

Η μεγαλύτερη απώλεια που μπορούσε να υπάρξει. Ο Μάντι Καμαρά δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League, με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Στο τελευταίο προγραμματισμένο τεστ κορωνοϊού που έκαναν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ο Καμαρά βρέθηκε θετικός στον covid-19, με αποτέλεσμα να τεθεί άμεσα σε καραντίνα και να μην μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό για το επόμενο διάστημα. Και συγκεκριμένα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Ο Καμαρά είναι ασυμπτωματικός και αισθάνεται πολύ καλά. Μάλιστα, ανέβασε βίντεο από το σπίτι του, όπου εμφανίζεται να κάνει ατομικό πρόγραμμα στο μπαλκόνι του, τρέχοντας σε διάδρομο. Επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους Γάλλους, στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για νίκη στην 20ή πρεμιέρα σε ομίλους Champions League.

Μάλιστα, αυτά ανέφερε και η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ο Μαντί Καμαρά υπεβλήθη σήμερα το πρωί σε τεστ Covid-19 το οποίο είναι θετικό. Ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής, αν και ασυμπτωματικός, ακολουθεί πρωτόκολλο απομόνωσης και παρακολούθησης».

Πλέον είναι σαφές ότι τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς έχουν αλλάξει άρδην, καθώς από τη στιγμή ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του και σημείο αναφοράς συνολικά στον τρόπο παιχνιδιού των Πειραιωτών, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει, θα πρέπει να βρει άλλες λύσεις.

Αυτή τη στιγμή τα σενάρια είναι συγκεκριμένα. Το πρώτο θέλει τον Μαρτίνς να επιλέγει τον Πέπε για την 11άδα, με τον Πορτογάλο χαφ να κάνει το ντεμπούτο του. Μάλιστα ο ίδιος ο προπονητής μίλησε χθες για την καλή κατάσταση του παίκτη. Σενάριο που δεν θα αλλάξει το 4-3-3 που σκόπευε να χρησιμοποιήσει.

Το δεύτερο σενάριο θέλει τον Μαρτίνς να μετατρέπει τον σχηματισμό σε 4-2-3-1. Αυτό το σενάριο έχει δύο εκδοχές εφαρμογής. Η πρώτη, μπροστά από τους Μπουχαλάκη και Εμβιλά να πάρει θέση ως δεκάρι ο Βαλμπουενά, με τους Ραντζέλοβιτς, Μασούρα στα άκρα. Η άλλη εκδοχή θέλει τον Φορτούνη να παίζει βασικός, με τον Βαλμπουενά αριστερά και τον Μασούρα δεξιά.

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Εν τω μεταξύ και ρεπορτάζ της «Equipe» αναφέρεται ότι ο Καμαρά έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Αναλυτικά η ανάρτηση του δημοσιογράφου της κορυφαίας γαλλικής εφημερίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ