Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μαρσέιγ

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μαρσέιγ

Με 4-4-1-1 παρατάσσει τον Ολυμπιακό στο αποψινό παιχνίδι με την Μαρσέιγ ο Πέδρο Μαρτίνς – Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Πανέτοιμος για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι με την Μαρσέιγ (22:00), για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τη γαλλική ομάδα στο Καραϊσκάκη και θα τα δώσουν όλα για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη φετινή διοργάνωση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκε νοκ-άουτ από την αποψινή αναμέτρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος προπονητής παρατάσσει την ομάδα του με 4-4-1-1, έχοντας τον Σα κάτω από την εστία και τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας στην τετράδα της ερυθρόλευκης άμυνας. Οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα βρεθούν στο χώρο του κέντρου, με τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα δύο άκρα και τον Βαλμπουενά να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο του Ολυμπιακού, Γιουσέφ, Ελ Αραμπί.

Ο Κώστας Φορτούνης θα βρίσκεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να είναι ακόμη μια ποιοτική λύση, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να ρίξει στο τερέν του Καραϊσκάκης ο Πέδρο Μαρτίνς.

Κόντρα στους Μασσαλούς, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσουν ιδανικά το εφετινό τους ταξίδι στα… αστέρια του Champions League.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς για τη μάχη με τη Μαρσέιγ: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ