Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0

Μπάγερν Μονάχου – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0

Τι κι αν δεν σκόραρε ο Λεβαντόφσκι; Με δύο γκολ του Κομάν κι από ένα των Γκορέτσκα και Τολισό, η Μπάγερν συνέτριψε με 4-0 της Ατλέτικο και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου της.

Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Η Μπάγερν Μονάχου ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και διέλυσε με 4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στην «Allianz Arena» ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του στέμματος που κατέκτησε τον περασμένο Αύγουστο.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε αλλά πήρε το «όπλο» του ο σκόρερ του τελικού με την Παρί, Κίνγκσλι Κομάν. Ο Γάλλος άσος πέτυχε δύο γκολ με τους Γκορέτσκα και Τολισό να πετυχαίνουν από ένα ακόμη.

Αφού πρώτα σημάδεψε το δοκάρι με τον Ζούλε στο 15′, η Μπάγερν βρήκε το γκολ με τον Κομάν στο 28′ να σκοράρει με υπέροχη προσπάθεια και πλασέ. Ο σκόρερ έδωσε ασίστ και στο 41′ ο Γκορέτσκα έκανε και το 2-0 για τους Βαυαρούς που πλέον έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Φελίξ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Σουάρες. Αφού δεν έγινε το 2-1, ήρθε το 3-0. Στο 66′ ο Τολισό με τρομερό σουτ έκανε το 3-0 και τέσσερα λεπτά μετά ο Κομάν έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, με τον Κομάν και πάλι να κάνει το 4-0 και να πικραίνει τον Τσόλο Σιμεόνε στο 100ο του ματς στη διοργάνωση.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ (73′ Σαρ), Ζούλε, Αλάμπα, Λούκας Ερναντές, Κίμιχ, Γκορέτσκα (83′ Χάβι Μαρτίνεθ), Μίλερ (83′ Ντέιβις), Τολισό, Κομάν (73′ Ντάγκλας Κόστα), Λεβαντόφσκι (83′ Τσούπο-Μότινγκ)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι, Ερέρα, Κόκε (79′ Τορέιρα), Γιορέντε (79′ Λεμάρ), Καραάσχο (76′ Βιτόλο), Σουάρες (76′ Κορέα), Ζοάο Φέλιξ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ