Κάστρο : «Στο 2-3 παρακαλούσα να τελειώσει το ματς»

Κάστρο : «Στο 2-3 παρακαλούσα να τελειώσει το ματς»

Ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό Champions League. Ο ουκρανικός σύλλογος πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ με 3-2 και ξεκίνησε με το «δεξί» τους ομίλους. Για τον θρίαμβο των Ουκρανών μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Λουίς Κάστρο.

Ο έμπειρος κόουτς τόνισε πως το πρώτο ημίχρονο της Σαχτάρ ήταν το καλύτερο της σεζόν ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Τέλος, παραδέχθηκε ότι όταν το σκορ έγινε 3-2, παρακάλαγε να τελειώσει το ματς.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς. Γνωρίζαμε για τις δυσκολίες που θα μπορούσαμε να έχουμε λόγω των συνθηκών και σχεδιάσαμε τη στρατηγική μας λαμβάνοντας υπόψη αυτό. Οι παίκτες έκαναν τα πάντα καταπληκτικά. Ήμασταν μια ομάδα ενωμένη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Το πρώτο μέρος ήταν το καλύτερο αυτής της σεζόν. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Όταν το σκορ ήταν 2-3 και έπρεπε να υπερασπιστούμε περισσότερο την περιοχή μας σκέφτηκα: Παρακαλώ, ας τελειώσει ο αγώνας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ