Ο Μαρτίνς θέλει «αποτέλεσμα και με Πόρτο» και δεν αλλάζει σχήμα και πρόσωπα

Ο Μαρτίνς θέλει «αποτέλεσμα και με Πόρτο» και δεν αλλάζει σχήμα και πρόσωπα

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει το πρωί της Δευτέρας για το Πόρτο, με στόχο να πάρει αποτέλεσμα. Ο Μαρτίνς το πιστεύει και εμπιστεύεται την 11άδα της νίκης.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ άνοιξε την όρεξη στους Ερυθρόλευκους. Και έκανε τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να καταλάβουν ότι ακολουθώντας το πλάνο και με πίστη στις δυνατότητές τους, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους τους. Μάλιστα, αυτό ήταν κάτι που προέκυπτε σαφώς και από την τελευταία προπόνηση των Ερυθρόλευκων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι βέβαιος ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει ζημιές τη φετινή σεζόν. Και έχει αποφασίσει αυτό να το δώσει και στους παίκτες του να το καταλάβουν. Πλέον, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: «Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και στην Πορτογαλία». Με τον Μαρτίνς να λέει στους ποδοσφαιριστές του πως έχουν την ικανότητα, την ποιότητα, το ταλέντο αλλά και την προσωπικότητα να κερδίσουν όλους τους αντιπάλους και να κάνουν κάτι πολύ μεγάλο φέτος στην Ευρώπη.

Πάνω σε αυτή τη λογική, μάλιστα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Πόρτο. Διότι στόχος των Ερυθρόλευκων δεν είναι απλά να έχουν μια καλή εμφάνιση στο «Ντραγκάο». Στόχος είναι να φύγουν αήττητοι από την έδρα των πρωταθλητών Πορτογαλίας. Και πλέον, μετά το εξαιρετικό πρώτο δείγμα με τη Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός έχει ένα σαφές παράδειγμα για το τι πρέπει να κάνει στον όμιλο. Πώς πρέπει να παίξει, αλλά και τι αντιπάλους έχει απέναντί του.

Επιπλέον, από εδώ και πέρα ο Μαρτίνς έχει κι άλλα «όπλα» στα χέρια του. Ο Ρούμπεν Βινάγκρε και ο Πέπε Ροντρίγκες είναι ετοιμοπόλεμοι. Είναι σε θέση, όχι απλά να παίξουν, αλλά και να βοηθήσουν. Ο πρώτος ήδη έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, και δεν αποκλείεται στην Πορτογαλία να τον δούμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο γήπεδο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, ο Μαρτίνς δείχνει να επιμένει στο ρητό «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Ετσι, παρότι κάποιοι περίμεναν κάποιες αλλαγές, ο Πορτογάλος δείχνει διατεθειμένος να μην αλλάξει τίποτε. Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να παρατάξει ην ομάδα του με τον σχηματισμό που χρησιμοποίησε κόντρα στη Μαρσέιγ, αλλά και με τα ίδια πρόσωπα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ετσι, θα δούμε πάλι τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με σχηματισμό που μοιάζει περισσότερο σε 4-4-1-1, παρά σε 4-2-3-1, καθώς πάλι ο Μαρτίνς θα δώσει βάρος στο να μην αφήσει την Πόρτο να αναπτυχθεί από τα άκρα. Ετσι, πέραν της τετράδας της άμυνας, που δεν θα αλλάξει εκτός απροόπτου (με τον Σισέ να διεκδικεί θέση), θα δούμε πάλι τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη, στη μεσαία γραμμή, τους Ραντζέλοβιτς, Μασούρα στα άκρα, τον Βαλμπουενά σε ρόλο «10» και τον Ελ Αραμπί μοναδικό προωθημένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ