Η αποθέωση της UEFA στον «σταρ του Ολυμπιακού», Ραφίνια! (vid)

Η αποθέωση της UEFA στον «σταρ του Ολυμπιακού», Ραφίνια! (vid)

Η τρομερή πάσα με ανάποδο ψαλίδι του Ραφίνια στον Ραντζέλοβιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ, έγινε αντικείμενο αποθέωσης από την UEFA, η οποία ανάρτησε τη φάση στα social media!

Ο Ολυμπιακός τράβηξε όλα τα βλέμματα της Ευρώπης πάνω του μετά τη σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στη Μαρσέιγ. Το γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις έδωσε το πρώτο «ερυθρόλευκο» τρίποντο στους ομίλους του Champions League, με τις πιθανότητες πρόκρισης στους «16» να έχουν αυξηθεί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» το πρωί της Δευτέρας (26/10) για Πορτογαλία, όπου το βράδυ της Τρίτης (27/10, 22:00) θα αντιμετωπίσει την Πόρτο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μετατρέψει σε φαβορί την ελληνική ομάδα για τη 2η θέση.

Μία μέρα πριν τη διεξαγωγή της σπουδαίας αναμέτρησης, η UEFA φρόντισε να αποθεώσει τον Ραφίνια. Τον Βραζιλιάνο μπακ ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη και στο πρώτο ημίχρονο έγινε πρωταγωνιστής σε μία θεαματική φάση.

Ο Ραφίνια έδωσε εξαιρετική πάσα με… ανάποδο ψαλίδι στον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που ανέβαινε από δεξιά και αυτή η εκπληκτική ενέργεια του Βραζιλιάνου έτυχε αποθέωσης από την UEFA! Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ανέβασε βίντεο με τη συγκεκριμένη φάση στα social media και έγραψε ως λεζάντα το εξής: «Αυτή η πάσα από τον σταρ του Ολυμπιακού, Ραφίνια…».

Ακόμα και οι άνθρωποι της UEFA έμειναν με το… στόμα ανοιχτό μπρος σε αυτή την ενέργεια του Ραφίνια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ